HTC Desire X: egykártyás Desire V, vagy kétmagos One V?

Farkas Norman - 2012. augusztus 28.
Nemrég lebukott a tajvani gyártó Proto néven fejlesztett újdonsága, melyet a friss hírek szerint Desire X.ként ismerhet meg a nagyközönség. A jövevény a dual SIM-es Desire V külsejét idézi, de egyesek szerint a One V ráncfelvarrt utódjaként tekinthetünk rá.
Norvég és Svéd forgalmazók szerint a HTC Proto fejlesztői néven kiszivárgott, mérsékelt árfekvésű okostelefonja Desire X-ként landol az üzletek polcain. Külsejét tekintve az újdonság egyértelműen az egymagos processzorral meghajtott, kétkártyás Desire V egy SIM foglalattal és kétmagos processzorral ellátott verziójának tekinthető, de néhány forrás a HTC One V javított változatának tartja.
 
Az eddigi pletykák szerint a telefonban 1GHz-es dual-core Qualcomm Snapdragon S4 processzor, 512MB RAM, 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású SLCD 2 érintőképernyő, valamint 5 megapixeles, LED villanós hátlapi kamera található, tehát valóban lehetne a One V kissé ráncfelvarrt utódja, ám neve és az alul kissé hajlított készülékház elhagyása alapján sokkal inkább a Desire V vonalát követi. A 9,62mm vastag masina repertoárjában a Beats Audio hangrendszer is fellelhető, a fedélzetén pedig a Sense 4.1 kezelőfelülettel feltrubózott Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot.
 
Egyelőre sajnos nem ismert a kütyü részletes specifikációja, s várható ára is kérdéses, viszont elképzelhető, hogy a HTC mindezekre választ ad a hamarosan kezdődő IFA 2012 kiállításon.
 
 
 
[Forrás: Unwited View]
Kulcsszavak: IFA, HTC
Vissza