Sokoldalú modellekkel bővült a Dell XPS termékcsaládja - XPS 10, XPS 12 és XPS One 27

Kütyü Magazin - 2012. augusztus 31.

A Dell bemutatta a kompromisszumoktól mentes XPS termékcsalád új tagjait, melyek legkisebb tagja a Windows RT rendszert támogató, 10 hüvelykes XPS 10 táblagép. Az újdonágok sora a két készülék funkcióit egyesítő, ultrabookból teljes értékű táblagéppé alakítható, nagy teljesítményű XPS 12-vel, illetve a Wide Quad HD képernyővel rendelkező XPS One 27 All-In-One számítógéppel folytatódik, utóbbiból ráadásként érintőképernyős változat is megvásárolható lesz a jövőben.

A technológiai iparágban eddig nem tapasztalt változások tanúi lehetünk: az otthoni készülékek egyre inkább munkaeszközzé is válnak, és ezen keresztül hozzájárulnak a saját eszközök munkahelyi célú használatát szorgalmazó BYOD (Bring Your Own Device) kezdeményezés terjedéséhez. A Dell az asztali- és táblagépek, valamint a laptopok terén is választ ad a kihívásra: az új XPS modellek a fogyasztók által elvárt teljesítményt és kialakítást a vállalatok által elvárt biztonsági és felügyeleti szolgáltatásokkal ötvözik.

Dell XPS 10

A Dell XPS 10 a munka és a játék közötti tökéletes egyensúlyt testesíti meg: könnyen használható érintőképernyője, hosszú üzemidejű akkumulátora és mobil billentyűzetdokkolója fejlettebb tartalomkészítést biztosít, és egyben javítja az üzleti hatékonyságot.

A Dell teljes körű technológiai megoldásai – amelynek része az ARM processzorarchitektúra és a WindowsRT operációs rendszer – garantálják a vállalatoknak az XPS 10 egyszerű felügyeletét és a biztonságot.

 

XPS 12: Ultrabook és táblagép egyben

A Dell XPS 12 modell újszerű és elegáns kihajtható érintőképernyővel rendelkezik, így a felhasználók tökéletesen kihasználhatják a legújabb operációs rendszerek szolgáltatásait. Az eredmény egy olyan, két készüléket egyesítő eszköz, amely a laptopok összes szolgáltatását ötvözi a táblagépek kényelmével.

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen válthatnak a laptop és az abból kihajtható táblagép között. A Full HD kijelző 97 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a normál HD kijelzők, így a szövegek, fényképek és videók egyedülállóan élesen jelennek meg. Az XPS 12 átgondolt és vonzó kialakítása olyan prémium anyagoknak köszönhető, mint a megmunkált alumínium, a karbonszálak, vagy az ellenálló Gorilla Glass üveg.

 

XPS One 27

A fogyasztók igényeinek megfelelően a Dell továbbfejlesztette a nagy kijelzős és letisztult formájú All-In-One (AIO) számítógépek kínálatát is.

A díjnyertes XPS One 27 a kreatív szakemberek számára készült. Fejlett technológiával, az éles, nagy felbontású képek megjelenítésére alkalmas képernyővel, valamint nagy grafikus teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalmak létrehozásához és a szórakozáshoz. A lenyűgöző és helytakarékos kialakítású modell élénk, 27 hüvelykes Wide Quad HD kijelzője az All-In-One számítógépek piacának egyik legkiemelkedőbb felhasználói élményét nyújtja. Az XPS One 27 munkához és szórakozáshoz egyaránt kiváló eszköz: Infinity Premium hangszórói és Waves MaxxAudio 4 audiotechnológiája mély, gazdag hangzást és még szélesebb sztereomezőt biztosítanak.

 

A Dell XPS 10, az XPS 12 és az XPS One 27 modellek a Windows 8 szoftver megjelenésével egy időben, 2012. október végétől lesznek elérhetők. A Dell az árakra vonatkozó részletes információkat a termékek megjelenésekor jelenti be.

Vissza