Új Microsoft egerek és billentyűzetek Windows 8 rendszerhez

forrás Prim Online - 2012. július 30.

Az elmúlt 30 évben a Microsoft olyan hardvereket mutatott be, amelyekkel a felhasználók könnyebben kezelhették a Windows rendszert. Ma a Microsoft Hardware folytatja ezt a hagyományt, és olyan új eszközöket vezet be, amelyek nagyszerűen működnek együtt a Windows 8-cal.

Wedge Touch Mouse

Teljes funkcionalitás ultrakompakt kivitelben, amely a mobil életvitelhez elengedhetetlen. A Wedge Touch Mouse olyan kicsi, hogy elfér a zsebben (ki hordja a zsebében az egerét? - a szerk.), de minden szükséges funkcióval fel van szerelve.

· Minimalista dizájn, amely ráadásul kábelek és USB vevő nélkül érkezik. Bluetooth-képes laptoppal összekötve kényelmesen használható.
· A Microsoft BlueTrack technológia lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen felületen használhassuk, legyen az tárgyalóterem, kávézó vagy az otthoni kanapé.
· Beépített Hátizsák-mód, amivel az egér a hozzá párosított laptoppal együtt lép alvó üzemmódba, így takarítva meg energiát.
· Ár: 19 990 forint



Wedge Mobile Keyboard

Az új, ultravékony billentyűzet teljes funkcionalitást, hatékonyságot és sebességet hoz a táblagépek mellé. Kifejezetten a tablet felhasználók igényeihez lett szabva, tartalmazza a legfontosabb Windows gyorsbillentyűket és média gombokat.

· Könnyű súlyának köszönhetően egyszerű magunkkal vinni, teljes billentyűzetkiosztása miatt pedig rendkívül könnyű és kényelmes a gépelés.
· Fedele nemcsak a karcolások ellen véd, de egyben tablet állványként is funkcionál. Csak hajtsuk vissza, ha nem használjuk, és a billentyűzet kikapcsol.
· Bluetooth technológia. Sem kábel, sem vevőegység nem szükséges a használatához.
· Ár: 22,990 forint



Sculpt Touch Mouse

Kényelem és hordozhatóság egyben. Ezzel az egérrel könnyen navigálhatunk a Windows 8 rendszerben.

· Négyirányú érintésérzékeny felület. Egyetlen ujjal lapozhatunk fel, le és oldalra, válthatunk a dokumentumok között, és könnyedén kezelhetjük a Windows 8 indító képernyőt.
· Bluetooth technológia. Sem kábel, sem vevőegység nem szükséges a használatához.
· Ár: 13,990 forint



Sculpt Mobile Keyboard


Teljes méretű billentyűzet a Microsoft Comfort Curve dizájnjával és Bluetooth technológiával kiegészítve. A Sculpt Mobile Keyboard ideális útitárs.

· Könnyű és ellenálló, így tökéletes az utazás közbeni munkához.
· A Comfort Curve tervezésnek köszönhetően a kezek természetes pozícióban vannak, csökken a fáradtságérzet és a csuklófájdalom esélye.
· Energiatakarékos üzemmód, amely egy bizonyos inaktivitás után automatikusan kikapcsolja a billentyűzetet. Egyetlen gomb megnyomásával visszakapcsolható.
· A Magyarországon érvényes ajánlott fogyasztói ár később kerül meghatározásra



Microsoft Touch Mouse – fejlesztett műveletek Windows 8 rendszerhez

Ahogy ígérték, a Microsoft Touch Mouse új funkciókkal gazdagodik, amelyeket kifejezetten a Windows 8 felhasználói felületéhez terveztek,

· Egyujjas mozdulatokkal lehetőség van fel, le, illetve oldalra mozogni a képernyőn.
· Kétujjas mozdulatok alkalmazásokat kezelnek, váltanak az aktív appok között, és parancsokat jelenítenek meg.
· A háromujjas mozdulatok kezelik a nagyítást és kicsinyítést.
· Hüvelykujjal lehet előre és hátra navigálni az alkalmazásokban.
· Ár: 21,990 forint
 

Az első egér bemutatása óta a Microsoft Hardware Group azon dolgozik, hogy a Windows lehetőségeit a lehető legkönnyebben kezelhetővé tegye. Az új kiegészítők a Windows 8 rendszerhez lettek optimalizálva, és olyan technológiákkal vannak felszerelve, mint a Bluetooth kapcsolat, a BlueTrack, amelynek köszönhetően az egér szinte bármilyen felületen működik, és egyedi funkciók, melyekkel a felhasználók gyorsan és könnyen kiismerhetik magukat a Windows 8-ban. Asztali számítógépek, laptopok és táblagépek felhasználói egyaránt a legjobb élményt kapják ezekkel a termékekkel.
Asztali gépektől notebookokon át táblagépekig a Microsoft új kiegészítői tökéletes társak a Windows mellé.

Vissza