Okostelefon márvány házzal - Mobiado Grand Touch Executive

Farkas Norman - 2012. október 17.
Néhány éve bukkant fel a Mobiado márványmobiljának koncepciója, mely azóta feledésbe merült. A luxusmobil gyártó most kiadott egy közleményt, mely szerint a nem mindennapi készülék hamarosan elkészül.

A tégla méretű és súlyú mobilok korát idézi a Mobiado Grand Touch Executive nevű üdvöskéje, melynek házát egy tömör márványtömb adja.

Az egyedi készülék terveire már évekkel ezelőtt felfigyelt a sajtó, ám a Mobiado nem tett közzé további információkat vele kapcsolatban, így a legtöbben úgy hitték, már végleg eltűnt a színről. Most viszont megtört a jég, - vagy ha stílusosak akarunk lenni, a márvány -  ugyanis a gyártó kiadott egy közleményt, mely szerint úton van a mobil, mely a CPT-001 koncepcióra épül és a Grand Touch Executive nevet kapta.

Az úgynevezett hibrid márványba burkolt okostelefonból még nem készült el egyetlen példány sem, de főbb alkatrészei már bevetésre készek, így csak idő kérdése, hogy mikor üdvözölhetjük az üzletek pocain. A luxusmobil tudásáról és várható áráról egyelőre nincs információ, ezért egyelőre meg kell elégednünk annyi információval, hogy gondosan megmunkált, hűvös tapintású köntösben érkezik.

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Mobiado, okostelefon, luxus
Vissza