Fotókon a HTC M8 hátlapja

Farkas Norman - 2013. november 7.

Felbukkant néhány kép a tajvani gyártó 2014-es csúcsmodelljének hátlapjáról. A kiszivárgott anyagok alapján integrált ujjlenyomat olvasóval büszkélkedhet majd az M8 kódnéven fejlesztett jövevény.

A HTC gőzerővel dolgozik 2014-es zászlóshajóján, melyet M8 kódnéven fejleszt műhelyében. A készülék várhatóan februárban mutatkozik majd be, technikai tudásáról egyelőre csak pletykákból hallhattunk.

Hála a tajvani ePrice-nak, a napokban kiszivárgott néhány fotó a mobil hátlapjáról. A képek elárulják, hogy az M8 formavilága letisztult, a One-ét idézi, ugyanakkor egy integrált ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik a készülék, ami a HTC One Maxnál látott megoldástól eltérően a kamera fölött kapott helyet.

A HTC tehát ellátja következő zászlóshajóját a One Max legütősebb újításával, s ha hihetünk a mendemondáknak, emellett rendkívül erős hardver is kerül a gépezetbe: állítólag négymagos Snapdragon 800 processzor, 3GB RAM és 5 vagy 5,2 hüvelykes, 2K (2560 x 1440 pixel) felbontású megjelenítő teljesít szolgálatot benne, fedélzetén pedig a Sense 6 kezelőfelülettel felturbózott Android rendszer szaladgál.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza