Törésteszten a Galaxy Note 4 [Videó]

Czipperer Dia - 2014. október 9.

A Samsung maga vetette alá új zászlóshajó phabletjét, a Galaxy Note 4-et egy töréstesztnek. Többféle helyzetben is próbára tették az óriásmobilt, csakúgy, mint nemrég a hajlíthatóság terén.

A Samsung Tomorrow egy videót tett közzé, amelyben a Galaxy Note 4 készülék strapabírását tesztelik. Különböző helyzetekben teszik próbára a csúcsmobilt.

Elődje, a Galaxy Note 3 jól bírta a hajlíthatósági kiképzést az iPhone 6-tal szemben, ám kérdés, hogy utódja ebben is hasonlít-e rá? Nos, a Samsung nem hagy helyet a kétségeknek, támadásoknak, már hivatalosan is letesztelték a készülék hajlíthatóságát. Bár a két próbatétel nem ugyanaz, mindkettő a stabilitásról és a minőségi alapanyagokról árulkodik.

A Samsung úgy tűnik, nem kételkedik a telefonjában, de azért lehet, hogy már kicsit túlzásba viszik az önfényezést. Az Apple iPhone 6 hajlíthatóságáról szóló híreket kihasználva most igencsak meglovagolják ezt a vonalat, hiszen a Note 4 már hajlítástesztnek is alávetették, most pedig egy töréstesztben kellett bizonyítania is a phabletnek.

Az összes erőpróbát kiállta a telefon, nem tudtak kifogni rajta. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy teljesített az óriásmobil.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza