Előrendelhető az Instagram logó ihlette Polaroid Socialmatic kamera

Farkas Norman - 2014. december 4.

Nemsokára elérhető lesz az üzletek polcain, de máris előrendelhető a Polaroid fotómegosztásra kihegyezett kamerája, ami külsejét tekintve az Instagram logóját eleveníti meg. A türelmetlen vásárlók az Amazonnál adhatják le foglalásaikat a 300 dollárt kóstáló újdonságra.

Már több mint egy éve felbukkant koncepció képében a népszerű fotómegosztó- és effektező mobilalkalmazás, az Instagram logóját életre keltő Socialmatic kamera. A Polaroid gondozásában végre piacra is kerül az Android rendszerű készülék, mely WiFi támogatása révén lehetővé teszi a vele elkészített képek azonnali megosztását a közösségi oldalakon, beépített ZINK fotónyomtatójának köszönhetően pedig akár perceken belül a kezünkben foghatjuk fotós tevékenységünk eredményeit.

A kütyü megjelenését őszre várta a nagyvilág, de az csak most lépett az előrendelési szakaszba. A rajongók az Amazon oldalán jelezhetik vásárlási igényüket az egyébként 300 dollárba kerülő készülékre. Sajnos azoknak csalódniuk kell, akik karácsonyi ajándéknak szánnák a masinát, ugyanis csak 2015. január 1-jére várható a megjelenése.

Ha mélyebben betekintenél a Polaroid Socialmatic kamera szolgáltatásaiba és tudástárába, ajánljuk figyelmedbe ezt a cikket, amiben részletesen tárgyaljuk a készülék tulajdonságait.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza