Már rendelhető az aranykeretes BlackBerry Passport

Farkas Norman - 2015. január 19.

Már megrendelhető a kanadai gyártó online áruházában a Passport aranyozott kerettel felturbózott prémium kiadása. Nem sok ember engedheti meg magának a luxust, hogy szert tegyen egy ilyen készülékre, ugyanis csupán 50 példány készült belőle.

A BlackBerry előrukkolt a mobilok frontján szokatlan méreteiről, hatalmas, négyzet alapú érintőkijelzőjéről és érintésérzékeny fizikai QWERTY gombsoráról híres Passport limitált kiadásával, ami szemből simán összetéveszthető a mezei fekete modellel, oldalról viszont rögtön szembetűnik aranyozott fémkerete.

A mindössze 50 példányban legyártott luxusmobilt a nemesfém-díszítésen felül a gravírozott „Limited Edition” felirat és a szintén bevésett gyártási szám különbözteti meg a sima Passporttól, funkcionalitás terén nem kínál pluszt.

 

 

A tehetős rajongók számára jó hír, hogy az aranyozott keretbe foglalt csúcskészülék a világ minden tájáráról megrendelhető 999 dollárért a BlackBerry online áruházából – persze csak amíg a készlet tart.

Érdemes megemlíteni, hogy egy vietnámi cég, a Karalux már novemberben elkezdett foglalkozni egyedi, 24 karátos arannyal csinosított Passport készülékek forgalmazásával, s ugyanezen forrásból már aranyozott BlackBerry Classic készülékre is szert lehet tenni.

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza