Itt vannak a HTC One M9 hivatalos promó videói

Farkas Norman - 2015. február 25.

Kiszivárogtak a várva várt HTC zászlóshajó hivatalos bemutató videói, melyek elénk tárják a legnagyobb erősségeit. Bónuszként két újabb sajtófotón is látható a fémházas jövevény.

Az UpLeaks jóvoltából napvilágra került két értékelhető minőségű sajtófotó a mércius elsején debütáló HTC One M9-ről. Mivel már korábban is láthattuk a tajvaniak nagyágyúját, az új fotók nyilván nem bírnak hatalmas újdonság-erővel, de azért örülünk nekik.

 

 

 

Akik nagyobb izgalmakra vadásznak, azokat is felcsigázhatják az új képek után kiszivárogtatott, hivatalos bemutató videók, melyekből három van, és lényegében a One M9 minden erősségéről lerántják a leplet.

 

 

Az első felvétel a készülék általános bemutatója, ami dinamikus zenei aláfestés mellett ismerteti a zászlóshajó dizájnját és tudását. Rámutat többek közt a fém burkolat, az Ultrapixel előlapi és a 20 megapixeles hátlapi kamera, valamint a Dolby hangzású BoomSound hangszórók jelenlétére is.

 

 

A második és harmadik videó az új Sense felülettel átitatott Android 5.0 Lollipop rendszer újdonságaira és a továbbfejlesztett kamera képességeire hívja fel a figyelmet. Az alig több, mint egy perces anyagok a megújult BlinkFeedre és a témázható felületre is kitérnek.

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza