Két új mobil is érkezhet a HTC háza tájáról

Czipperer Dia - 2015. szeptember 23.

Az a hír járja, hogy a HTC szeptember 29-én két új mobilt is bemutat majd. A vállalat már kiküldte hivatalos meghvóit a közelgő eseményre.

Szeptember 29-én tartja a HTC hivatalos sajtóeseményét, melyen több készüléket is leleplezhet a gyártó. A korábbi pletykák szerint itt hullhat le a lepel a HTC A9 Aero modellről, valamint egy  kerek számlappal rendelkező okosórát is rebesgetnek.

Egy új Twitter-poszt szerint (@LlabTooFeR) azonban mással is készül a tajvani gyártó. Ha hihetünk a pletykáknak, két telefon is lapulhat a HTC tarsolyában. A tweet szerint a HTC Butterfly 3 és a frissített HTC One M9+ modell érkezhet.

@LlabTooFeR posztja alapján a Butterfly 3-at kifejezetten a kínai piacra szánja a gáyrtó, míg a One M9+ frissített kiadása világszerte elérhető lesz. További részletek egyelőre nem derültek ki az új mobilokról.

Ugyanakkor nemrég felbukkant egy kép a HTC A9-es modell állítólag előlapjáról, így egyesek szerint ez az 5 hüvelykes,Full HD AMOLED kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 617 chipsettel, 2 GB of RAM-mal, 13/4MP-es kamerákkal, valamint 16GB tárhellyel és 2150mAh-es aksival megáldott modell debütál majd az eseményen.
 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza