Jövőre érkezhet a Microsoft Surface mobilja

Czipperer Dia - 2015. december 4.

A legfrissebb híresztelések szerint a Microsoft már gőzerővel dolgozik Surface telefonján, melynek debütálását 2016 második felére datálják.

Egy jelentés szerint készül a Surface Phone a Microsoft háza táján. Ha minden igaz, a mobil fém házzal és Intel processzorral a borítás alatt érkezhet. A mobil debütálását első körben 2016 májusára várták.

A projekt egyelőre még a kezdeti fázisban jár, így egyelőre nem sok részletet lehet tudni róla, azonban az elég valószínű, hogy a mobil tényleg piacra lép majd jövőre.

A Windows Central információi szerint a Microsoft az Intellel közösen dolgozik a projekten, és, ha minden igaz, egy x86-os chipsetet fejlesztenek, amely a mobil meghajtásáról gondoskodik majd. Ez egyben arra is alkalmassá teheti majd a készüléket, hogy az asztali x86 appokat is képes legyen futtatni a Continuumon keresztül, azonban erről a funkcióról egyelőre még nem lehet tudni semmi biztosat.

Az oldal továbbá arról is ír, hogy a telefon valószínűbb lehetséges érkezési ideje jövő nyár végére várható. A jelentés szerint a készülék a következő nagyobb Windows frissítéssel együtt érkezik majd, melyet jövő augusztusra datálnak. Nem pontos dátumról van itt sem szó, így egyelőre csak az tűnik valószínűnek, hogy a mobil a jövő év második felében léphet majd színre.
 

 

Forrás: Techspot.com

Vissza