Kényelmes olvasás minden körülmény között

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 21.

A PocketBook bemutatta az új, könnyen használható PocketBook Basic Lux 2 készüléket és a Touch Lux sorozat következő generációját, a PocketBook Touch Lux 4 szuperkönnyű és kompakt e-olvasót.

PocketBook Basic Lux 2

A szuperkönnyű és kompakt e-olvasók új termékcsaládjának a bejelentését követően a PocketBook bemutatja az új, könnyen használható PocketBook Basic Lux 2 készüléket, amely HD felbontású E Ink Carta™ képernyővel és elülső megvilágítással rendelkezik.

Az új PocketBook Basic Lux 2 segítségével gyerekjáték az olvasás menet közben. Az új, minimalista és kifinomult dizájnt implementáló kompakt készülék mindössze 161,3 × 108 × 8 mm-es méretekkel rendelkezik, így könnyedén elfér egy szokványos farmerzsebben vagy akár a legapróbb női táskákban is. 

A PocketBook Basic Lux 2 készülék HD felbontású (758 × 1024) E Ink Carta képernyővel rendelkezik, amely biztonságos és többórás szüntelen olvasást követően is kényelmes használatot biztosít. A LED elülső megvilágításnak köszönhetően gyenge fényviszonyok sem foszthatják meg az izgalmas e-könyvek nyújtotta élvezettől.

Kis tömeg és egyszerűség

Az új PocketBook Basic Lux 2 minden tekintetben a kis tömeg és az egyszerűség megtestesülése. A készülék ergonomikus lapozógombokat kapott a kényelmes használatot elősegítendő. Az olvasó tömege mindössze 155 gramm, így a piac egyik legkönnyebbje. Az intuitív felhasználói kezelőfelületnek köszönhetően a beállítások módosítása és a könyvtár kezelése gyors és egyszerű. 

Az e-olvasó így mindig kéznél lehet, a személyes felhasználói könyvtárban pedig akár 3000 e-könyv tárolható. A PocketBook Basic Lux 2 készülék 8 GB belső memóriát tartalmaz, illetve rendelkezik egy foglalattal microSD-kártyák számára, amely révén akár 32 GB-tal bővíthető a tárhely. 

Intelligens olvasóasszisztens

A beépített Wi-Fi funkció a PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook és Send-to-PocketBook szolgáltatásokkal kényelmes lehetőséget biztosít bármilyen elektronikus tartalom készülékre való küldésére, számítógéphez való csatlakoztatás szükségessége nélkül. Az olvasó átalakítás nélkül támogat 17 könyv- és 4 képformátumot, így például a JPEG, BMP, PNG, TIFF kiterjesztéseket. Az előtelepített szótárak két nyelvkombinációt kínálnak könyvek idegen nyelveken való felolvasásához.

A fedélnyitás-érzékelőnek köszönhetően az e-olvasó támogatja az alvó állapotot, így növelhető az üzemidő, amennyiben a készülékkel kompatibilis valamelyik PocketBook márkájú tartozékot használja. 

Az e-olvasó egyelőre csak obszidiánfekete színben érhető el. A közeljövőben további színek is elérhetővé válnak.
 

PocketBook Touch Lux 4

Az új termékcsaládot bejelentő PocketBook bemutatja a Touch Lux sorozat következő generációját. A PocketBook Touch Lux 4 egy szuperkönnyű és kompakt e-olvasó, amely egyedi ipari kialakításban biztosít érintőképernyőt és elülső megvilágítást.

A modern funkciók széles tárházával és kivételesen kompakt méretével a PocketBook Touch Lux 4 azon olvasásimádó felhasználóknak készült, akik a mindennapi aktív életükben adódó összes lehetőséget kihasználják könyvek lapozására. 

Akár 3000 e-könyvet tárolhat a szuperkönnyű és ergonomikus készüléken, könnyedén készíthet jegyzeteket és fordíthat, továbbá felhőn tárolt dokumentumokat olvashat, illetve értékelheti a legújabb generációs, szemkímélő E Ink képernyő előnyeit. A PocketBook Touch Lux 4 nem csupán egy készülék, hanem személyes olvasótér, amely mindent tartalmaz, amelyre egy igazi könyvmolynak igénye lehet. 

A PocketBook Touch Lux 4 készülék HD felbontású (1024 × 758), kapacitív, többpontos E Ink Carta kijelzővel rendelkezik, a beépített elülső megvilágításnak köszönhetően pedig napszaktól függetlenül kényelmes olvasást tesz lehetővé.

Ideális olvasáshoz menet közben

Az új, kifinomult formavilággal rendelkező e-olvasó kitűnő választás a stílustudatos vásárlók számára is. Az e-könyv olvasó összes eleme harmonikusan működik együtt a készülék eleganciájának a kihangsúlyozásáért és az összes elem tökéletes egységgé olvadásáért. A mindössze 155 grammnak és a 161,3 × 108 × 8 mm-es méretnek köszönhetően az e-olvasó könnyedén elfér egy szokványos farmerzsebben vagy akár a legapróbb női táskákban is. A hagyományoknak megfelelően ez a PocketBook e-olvasó is rendelkezik kényelmes lapozógombokkal azon felhasználók számára, akik a manuális készülékvezérlést részesítik előnyben. 

Az 512 MB-ra megnövelt RAM mennyiségnek és a gyors, 1 GHz-es processzornak köszönhetően a szolgáltatások és az alkalmazások azonnali válaszidővel reagálnak. Az e-olvasó 8 GB-os belső tárhelye egy microSD-kártya foglalat révén (akár 32 GB-tal) bővíthető, így a felhasználó akár 3000 e-könyvet tárolhat a digitális könyvtárában. 

Személyes olvasótér

A PocketBook Touch Lux 4 támogat 17 könyv- és 4 képformátumot átalakítás nélkül, így például a JPEG, BMP, PNG, TIFF kiterjesztéseket. A beépített Wi-Fi funkció a PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook és Send-to-PocketBook szolgáltatásokkal lehetővé teszi az elektronikus tartalmak készülékre való egyszerű küldését, számítógéphez való csatlakoztatás szükségessége nélkül. Az előtelepített Abbyy Lingvo szótárak 24 nyelvkombinációt kínálnak könyvek idegen nyelveken való felolvasásához.

Az e-olvasó fedélnyitás-érzékelővel rendelkezik, amelynek köszönhetően az e-olvasó támogatja az alvó állapotot, így növelhető az üzemidő, amennyiben a készülékkel kompatibilis valamelyik PocketBook márkájú tartozékot használja. 

Az új PocketBook Touch Lux 4 egyelőre csak obszidiánfekete színben érhető el. A közeljövőben további színek is elérhetővé válnak.

 
 
PocketBook Basic Lux 2

 

* A tényleges belső tárhely a készülék szoftverkonfigurációjának függvényében változhat.
** Akár egy hónapos akkumulátor üzemidő (a használat módjától, az adatkapcsolattól és a beállításoktól függően változhat).

 

PocketBook Touch Lux 4

* A tényleges belső tárhely a készülék szoftverkonfigurációjának függvényében változhat.
** Akár egy hónapos akkumulátor üzemidő (a használat módjától, az adatkapcsolattól és a beállításoktól függően változhat).

Vissza