HP Education Edition laptopok – iskolai használatra

Kütyü Magazin - 2020. január 28.

A HP bemutatja tanuláshoz tervezett Education Edition laptopját, a ProBook x360 11 készüléket. Az egyedi kialakítású gép az iskolai tanulás új korszakát hozza el.

A vállalat tervezői a HP eddigi legerőteljesebb oktatási célú számítógépét alkották meg, amely vízálló, ütődésbiztos, a billentyűzet kialakítása pedig a tanításhoz és tanuláshoz egyaránt ideális. A letisztult, de időtálló kialakítású laptop 360 fokos átalakítási lehetőségeinek köszönhetően sokoldalúan használható. A HP School Park szoftvercsomag, a dupla kamera, az érintésalapú és tollal vezérelt interakciók segítségével a felhasználók úgy hozhatnak létre- és fogyaszthatnak tartalmakat az eszközön, ahogy az számukra a legkényelmesebb. A ProBook x360 11 a világ első strapabíró átalakítható készüléke, amely támogatja a könyv módot és zavartalan olvasási élményt kínál.   

 

A HP ProBook x360 11 G5 Education Edition újdonságai:

  • Tartós és ellenálló kialakítás – A vékony és könnyű, mégis strapabíró gép ellenáll a tanítási napok kihívásainak. A készülék továbbfejlesztett ütköző elemekkel és megerősített sarkokkal érkezik, így az akár 122 cm magasságból történő esésnek is ellenáll. A megerősített csatlakozók védenek a külső behatásokkal szemben, a billentyűzetnek pedig nem okoz gondot, ha esetleg morzsa vagy kisebb mennyiségű folyadék kerül rá. A laptop mind a továbbfejlesztett oktatási teszteken, mind a 13 MIL-STD 810G teszten megfelelt.
  • Intelligens és hatékony oktatás és tanulás – A HP legújabb laptopjával a diákok könnyedén válthatnak az egyes feladatok között, legyen szó dokumentumok szerkesztéséről, STEM alkalmazások futtatásáról vagy a legújabb Intel processzorok segítségével történő videószerkesztésről. 
  • Gyors és megbízható hálózati kapcsolatok a felhő alapú tanuláshoz – Az Education Edition ProBook a világ első strapabíró átalakítható készüléke opcionálisan elérhető Wi-Fi 6 (802.11 AX) technológiával, amely hatalmas előrelépést jelent a vezeték nélküli csatlakoztathatóságban. A készülék akár gigabites sebességet és megbízható elérést biztosít akár olyan iskolai hálózaton is, amelyre számtalan különböző eszköz csatlakozik.
  • Felhasználóbarát kezelhetőség a könnyű üzembehelyezésért és a diákok adatainak védelméért – A HP BIOSphere Gen5 és a HP Manageability Integration Kit integrált szoftveres eszközök segítségével könnyen kezelhetők a diákok eszközei. A HP BIOSphere Gen5 firmware ökoszisztéma automatikus frissítésekkel és biztonsági ellenőrzésekkel biztosítja a hatékonyságot. A HP ProBook x360 11 G5 a világ első strapabíró átalakítható eszköze beépített privacy kamerával. A HP Privacy Kamera fizikai zárral és biztonsági firmware megoldásokkal is véd a rosszindulatú behatolók ellen.
Vissza