Sajátmárkás telefonok a Telekomtól

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 29.

A Google-lal közösen fejlesztett készülékek nem csak nagy felbontású kamerájukkal, premium dizájnjukkal, vagy hosszú üzemidejükkel hódíthatják meg a mobilpiacot, hanem az árukkal is. A T Phone 5G-vel és a T Phone Pro 5G-vel már sokkal több mindenki számára válhat kézzelfoghatóvá és elérhetővé az 5G-s felhasználói élmény*.

Az exkluzív megjelenésű mobilok figyelemreméltó specifikációkkal rendelkeznek ebben az árkategóriában. A kék színben érkező, 6.52”-es HD kijelzővel szerelt T Phone 5G előlapján egy 5MP-s, hátlapján 50MP-s valamint két 2MP-s kamera található, 4500 mAh-ás akkuval, 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel. A sötétszürke T Phone Pro 5G egy 6.82” HD kijelzőt kapott, előlapját egy 16MPs, hátlapját pedig egy 50MP-es főkamerával, valamint egy 5 és két 2 MP-s segédkamerával látták el. Az akku kapacitása 5000 mAh-s, memóriája 6 GB, a tárhely mérete pedig 128 GB.

 

 

Mindkét készülék Octa Core 2.2 Ghz-s, valamint két A76 2.2 Ghz-es és hat A55 2.0 Ghz-s processzort tartalmazó MediaTek Dimensity 700 csipszettel rendelkezik, Android 12-es operációs rendszer fut rajtuk, USB C 15W-os csatlakozó gondoskodik a gyorstöltésről és egyaránt tartalmaznak olyan biztonsági megoldásokat, mint az arc- és ujjlenyomat-felismerés.

„A Telekom elkötelezett abban, hogy mindenkit hozzásegítsen a digitális élet kínálta lehetőségekhez. Ennek jegyében fejlesztjük folyamatosan a hálózatunkat, kínálunk ügyfeleinknek személyre szabható szolgáltatásokat, és most már, a T Phone 5G és a T Phone Pro 5G megjelenésével olyan, kedvező ár-érték arányú készülékeket is biztosítunk, amellyel sokkal többen léphetnek előre digitálisan is a saját életükben.” – tette hozzá Farkas Mira, a Magyar Telekom Lakossági Szolgáltatások Marketing Igazgatója.

 

 

A Magyar Telekom anyavállalata, a Deutsche Telekom és a Google közötti partnerség biztosította, hogy a szoftverek és a hardverek ötvözésével két, végre sokak által megfizethető okostelefont sikerült megalkotni, amelyek a már jól ismert funkciók mellett kiváló felhasználói élményeket nyújtanak, akár az 5G hálózaton is*. Ráadásul az első három hónapban minden T Phone 5G, vagy T Phone Pro 5G vásárló 100GB térítésmentes tárhelyet kap a Google One-on keresztül a felhőben. **

Teljes áron a T Phone 5G 90 200 forintért, a T Phone Pro 5G 107 800 forintért vásárolható meg,  az előfizetésre és a szolgáltatások költési szintjére vállalt 2 év hűséggel pedig kedvezménnyel kaphatók. A készülékek a Telekom kínálatában 2022. október 5-től érhetők el. Három szerencsés ügyfél már korábban magáénak tudhatja a készülékeket, ha részt vesznek a Telekom által indított Keresd a T Phone-t játékban és a határidő lejárta előtt rátalálnak a folyamatosan mozgásban lévő készülékekre. A következő napokban érdemes a Telekom közösségi felületeit figyelni a részletekért.

_________________

* 5G adatforgalmat is tartalmazó díjcsomag és 5G lefedettség esetén

** Az ajánlat 2022. október 5-től 2023. október 5-ig érvényes, eddig az időpontig lehet regisztrálni a 3 hónapos díjmentes Google One előfizetésre. A díjmentes időszakot követően - amennyiben nem kerül lemondásra a Google One előfizetés- , annak díja, mely 690 Ft/hó  a továbbiakban automatikusan terhelésre kerül.

Vissza