Apple készülékeket használnak a légiutas-kísérők az Emirates járatain

Kütyü Magazin - 2023. október 15.

Az Emirates egy évvel ezelőtt indította el innovatív technológiai együttműködését az Apple vállalattal, amelynek keretében valamennyi légiutas-kísérője egyedi Emirates-alkalmazásokkal konfigurált iPhone vagy iPad készüléket kap munkájához. A kezdeményezés nem csupán a professzionális utaskiszolgálásban és a hatékonyabb távoli segítségkérésben, de a továbbképzésben is támogatja az utaskísérő személyzetet.

Az Emirates légiutas-kísérőinek munkáját segítő specifikus applikációk kifejezetten az Apple okoseszközeire lettek fejlesztve. Az egyik ilyen alkalmazás például a Business osztályon segíti az étel-előrendelések áttekintését a gyors és pontos kiszolgálás érdekében. Ezen keresztül tudják ellenőrizni az utasok Skywards-státuszát és profilját is – amelyben például az étkezési- és italpreferenciák szerepelnek –, így a légiutas-kísérők pontos és valós idejű utas-információkat látnak.

 

 

Egy másik alkalmazás használatával az utaskísérő személyzet hozzáférhet a percre pontos repülési adatokhoz és az utasnévsorhoz, nyomon követheti az üléshelyek változásait. Az applikációk révén az utaskísérők gyorsan kapcsolatba léphetnek a 0-24 órában készenlétben lévő, speciálisan képzett dubaji szakértői csapattal, egyszerűen elérhetik a frissített üzemeltetési kézikönyveket, nem mellékesen pedig a továbbképzésekben is használhatóak, különböző mikrotanulási modulok formájában.

Az utas-, az utaskísérő- és a repülési adatok biztonságának maximális védelméről az Apple iparágvezető biztonsági rendszere és további biztonságtechnikai intézkedések gondoskodnak.

Kulcsszavak: Apple, iPhone, iPad, Emirates
Vissza