Sixt: teljes lefedettség Dél-Amerikában

forrás Prim Online - 2011. május 3.

Jó hír a Dél-Amerikába utazóknak: a Sixt kibővítve jelenlétét a dél-amerikai régióban, mostantól Uruguayban is ügyfelei rendelkezésére áll rugalmas és kényelmes szolgáltatásaival. Személyre szabott kölcsönautó szolgáltatásokkal várja az utazókat a Sixt új irodája: már akár egy napos kölcsönzéstől egészen a hosszú távú, több hónapra szóló szolgáltatásokig. A vállalat flottaszolgáltatásokat is biztosít kis- és középvállalatok számára, beleértve az egészen 36 hónapos időtartamra szóló teljes körű kezelési szolgáltatásokat is.

A Sixt most Uruguay fővárosában, Montevideóban kezdte meg működését, a nemzetközi repülőtéren ún. “Meet&Greet-Service“ szolgáltatásokkal várja ügyfeleit. Legkésőbb 2011 októberében pedig az exkluzív turizmusáról híres dél-amerikai városban, Punta del Estén is irodát nyit a vállalat. Az utazók kedvező áron választhatnak a legújabb autótípusok közül kölcsönautót, az alacsonyabb kategóriájú autóktól egészen a legkényelmesebb luxusautókig. Uruguay folyamatos gazdasági növekedést mutat és az egyik legmegbízhatóbb gazdaságok közé sorolható a régióban. A dél-amerikai ország 1991 óta az ún. “Mercosur” szabad kereskedelmi zóna része. Gazdasági kapcsolatai Brazíliával és Argentínával pedig folyamatosan erősödnek, melynek köszönhetően a nemzetközi vállalatok számára könnyű elérést biztosít a hazai piacok és vállalati üzletek felé, míg Punta del Este főleg az európai utazók körében kedvelt úti cél a téli időszakban.

A Sixt Uruguayban erős és megbízható partnerrel működik, amely több mint 30 éve van jelen a piacon, emellett egyike az ország legfontosabb utazási szolgáltatóinak. A Sixt Uruguay mellett Dél-Amerikában és Latin-Amerikában a következő országokban nyújt szolgáltatást: Argentína, Brazília, Costa Rica, Mexikó, Panama, Peru és Puerto Rico.
 

Kulcsszavak: autószolg, Sixt
Vissza