Viberect - Alternatíva a Viagrára?

Farkas Norman - 2011. július 27.
A Reflexonic nemrég ünnepelte Viberect nevű eszközének FDA (Food and Drug Administration) általi jóváhagyását. A kütyü arra hívatott, hogy a férfiak merevedési zavarát segítsen elkerülni.

Lényegében egy férfiaknak szánt high-tech vibrátorról van szó, ezt már a Viberect név hallatán sejthetjük. Az elemmel működő kézi készülék rezgés által serkenti a pénisz idegeit. Napi maximum 10 perc használat mellett semmilyen mellékhatásra nem kell számítani (a használati utasítás szerint), továbbá a merevedési zavaroknak is búcsút mondhatunk. Ezeket a sorokat főként azok olvashatják nagy örömmel, akiket érintenek a Viagra és hasonló tabletták mellékhatásai, hisz a Viberect egy örvendetes alternatívája ezeknek a bogyóknak.

Augusztus közepétől lesz elérhető az intim masszírozó eszköz az Egyesült Államokban, mégpedig receptre. Ára 300 dollár (cirka 56 500 Ft) lesz.

Ezen a linken megtekinthető - Viberect működési mechanizmusát bemutató - videó egyes részei kísértetiesen emlékeztetnek azokra a szexuális felvilágosító előadásokra, melyeket annó középiskolás korunkban láthattunk, hallhattunk. Ezért - a biztonság kedvéért - nézz körül, mielőtt a munkahelyeden elindítanád a lejátszást..

Kulcsszavak: innováció
Vissza