Brother MFC-J6510DW A3-as nyomtató teszt

Farkas Norman - 2011. augusztus 9.

Nálunk vendégeskedett a Brother multifunkciós készüléke, mely leginkább kisvállalkozások irodáiban tehet jó szolgálatot. Az MFC-J6510DW szolgáltatások tömkelegét biztosítja számunkra viszonylag alacsony áron, s ez rendkívül jól hangzik. Lássuk hát, mit tud!

Vélemény

Az előzőekben leírtak alapján talán nem meglepő számodra, hogy véleményünk szerint nagyon jól összerakott gépet csodálhatunk az MFC-J6510DW „személyében”. Persze figyelembe vettük a viszonylag alacsony árat is az értékeléskor. Az MFC-J6510DW egy nagyon jó ár/érték aránnyal bíró készülék. Ehhez még hozzájön, hogy a tintapatronokért sem kell vagyonokat kiadnunk.

Ami a legjobban tetszett, az a csatlakozási lehetőségek sokasága, és az ebből fakadó egyszerű installáció. A kellemes nyomtatási minőség szintén e készülék mellett szól.

Amit hátrányként említhetnénk, az a – a Brother igyekezetének ellenére még mindig egy kicsit nagy – helyigény. Persze egy A3-as nyomtatót nem lehet a végletekig összepréselni, de egy felhasználó, aki otthonra szeretne egy ilyen képességgel megáldott készüléket, mindenképp fel kell készülnie az azzal járó kompromisszumokra.

Végszó

Az MFC-J6510DW készülék professzionális minőségű, hasznos funkciók széles tárházát felsorakoztató, energia-és kellékanyag takarékos multifunkciós készülék, s mindez egy szkenner áráért beszerezhető. A készüléket azoknak ajánljuk, akik mindennapi használatra tervezik, hiszen a sokrétű funkcióknak köszönhetően irodai környezetben kiválóan megállja a helyét. A kisvállalkozások számára lehet a legjobb döntés, hisz ők tudják a legjobban kihasználni a nyomtatóval járó előnyöket.

Azoknak az otthoni felhasználóknak, akik a klasszikus multifunkciósra vágynak, de a nyomtatást már A3 méretben szeretnék megvalósítani és a wireless is fontos szempont, számukra a tesztben szereplő MFC-J6510DW „kistestvérét”, az MFC-5895CW készüléket javasoljuk, melynek ára 59.990 Ft.

Az MFC-J6510DW ára bruttó 84 250 Ft, regisztrációval 2+1 év garanciát biztosít rá a gyártó.

 

 

 

 

Vissza