Android Market - Több, mint tízmilliárd letöltött alkalmazás

Farkas Norman - 2011. december 7.

Mérföldkőhöz érkezett a Google által fémjelzett operációs rendszer alkalmazásboltja, az Android Market. A platform használói már több mint tízmilliárd alkalmazást töltöttek le kedvenc áruházukból, s ezt a keresőóriás most egy kivételes akciódömpinggel viszonozza.

A lent elhelyezett diagram kiválóan szemlélteti az Android Market forgalmának fokozatos növekedését. 2010 júliusától 2011 júliusáig hatszorosára emelkedett a letöltött alkalmazások száma. Az ekkor nyilván tartott 6 milliárd letöltés az elmúlt négy hónapban további 4 milliárddal emelkedett, ami irdatlan nagy ugrás a korábbi időszakokhoz képest.

A Google nagyon bőkezűen bánik az androidos felhasználókkal: a platform júzerei az elkövetkezendő 9 napban 10 centért vásárolhatnak meg az Android Marketen olyan minőségi alkalmazásokat és játékokat, mint például a Color & Draw for Kids, az Endomondo Sports Tracker Pro, a Fieldrunners HD,  az Asphalt 6 HD, a Great Little War Game, a Minecraft, a Soundhound Infinity, a Swiftkey X, vagy a Paper Camera.

Tehát, ha androidos felhasználó vagy, akkor feltétlenül csekkold le a Marketet, hiszen rengeteg akció vár Rád, s rendkívül alacsony áron juthasz hozzá olyan alkalmazásokhoz, melyektől eddig az áruk miatt maradtál távol.

Vissza