Epson EB-1900: Sokoldalú kivetítő vállalati és oktatási használatra

forrás Prim Online - 2012. március 4.

A vállalati és az oktatási felhasználók igényeit szem előtt tartva az Epson, a projektorok gyártásában 2001. óta világelső vállalat piacra dobja az EB-1900 projektorcsaládot. A sorozat készülékei kiváló minőségű vetítést, értékes funkciókat kínálnak megfizethető árért.

Az Epson 3LCD technológia előnyeit kiaknázva az EB-1900 családdal élénk, természetes színű bemutatók vetíthetők egyformán magas fehér- és színesfény-kibocsátással, így a berendezések nappali fényviszonyok mellett is használhatók.

A projektorok kis helyigényűek és több funkciót kínálnak. Az EB-1965, az EB-1955 és az EB-1945W modellek Wi-Fi csatlakozással, és DisplayPort csatlakozóval is rendelkeznek – a nagy felbontású videotartalmak lejátszása érdekében. Az EB-1965, az EB-1955 és az EB-1945W modellekbe emellett az Epson legújabb „fókuszsegéd” funkcióját is beépítették. A funkció lehetővé teszi a fókusz pontos beállítását egy tesztminta segítségével, így bármely tárgyalóterem könnyedén előkészíthető.

Az Epson új EasyMP Network Projection alkalmazásával a felhasználók iOS eszközön tárolt képeket és dokumentumokat is megjeleníthetnek, ha a tartalmat hálózaton keresztül a projektorra küldik.

Mindezek mellett az EB-1900 család modelljei osztott képernyős kivetítéssel különböző tartalmak egyidejű megjelenítését teszi lehetővé, a „több PC” funkcióval a felhasználók akár négy számítógépről is vetíthetnek tartalmat egyszerre, az új ütemezési rendszerrel pedig beállíthatják a projektor automatikus elindulását egy előre kiválasztott tartalom kivetítéséhez. Az EB-1900 család készülékei ezenfelül USB-memóriaeszközön tárolt PDF fájlok beolvasására is képesek.
 

Kulcsszavak: Epson, projektor
Vissza