Kingston MobileLite G3: élmény vele a kártyaolvasás

Kütyü Magazin - 2012. április 5.

A Kingston bejelentette a népszerű MobileLite hordozható kártyaolvasó harmadik generációjának megjelenését. A MobileLite G3 kompakt, többfunkciós USB 3.0 kártyaolvasó, amely lehetővé teszi a memóriabővítő kártyákon tárolt digitális adatok, fényképek, játékok, zeneszámok és egyéb fájlok egyszerű adatátvitelét a digitális eszközök különböző típusai között.

A személyes és professzionális használatra egyaránt ideális MobileLite G3 kiváló hordozhatóságának köszönhetően a mobil kelléktár elengedhetetlen része. Az SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC/SDXC és MSPD kártyaformátumokat támogató MobileLite G3 a csatlakoztatás után azonnal használható, és nem igényel külső tápellátást.

A kütyü lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyetlen eszköz segítségével tároljanak, másoljanak vagy olvassanak adatokat bármilyen USB 3.0 vagy 2.0 gazdaeszközön. Mindezt amellett, hogy a felhasználók különböző flash kártyákat használnak mobiltelefonokhoz, digitális fényképezőgépekhez, táblagépekhez, netbookokhoz, számítógépekhez, MP3-lejátszókhoz és számos egyéb eszközhöz. Az USB 3.0 specifikációnak és az SDA 3.01 szabványnak megfelelő MobileLite G3 visszamenőlegesen kompatibilis az USB 2.0 technológiával.

A MobileLite G3 jellemzői és műszaki adatai:

· Megfelel a következő szabványoknak: USB 3.0 specifikáció, SDA 3.01 szabvány

· Sokoldalú: többfunkciós USB-kártyaolvasó

· Támogatja az SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC/SDXC és MSPD* kártyaformátumokat

· Visszamenőleges kompatibilitás: az USB 2.0 technológiával

· Hordozható: akár zsebben is elfér

· Garancia: kétéves Kingston jótállás

· Méretek: 62,15 mm x 29,40 mm x 16,40 mm

· Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között

· Tárolási hőmérséklet: -20°C és 70°C között

· Kompatibilitás, USB 2.0: Windows 7 (SP1), Windows Vista (SP1, SP2), Windows XP (SP3), Windows 2000 (SP4), Mac OS X v. 10.5.x+, Linux v. 2.6.x+

· Kompatibilitás, USB 3.0: Windows 7 (SP1), Windows Vista (SP1, SP2), Windows XP (SP3), Windows 2000 (SP4), Linux v. 2.6.x+

 

A kétéves garanciával és napi 24 órában elérhető technikai támogatással megvásárolható Kingston MobileLite G3 ára 3060 forint.

A készülékkel kapcsolatos további információk a Kingston weboldalán találhatók.

 

Vissza