Samsung Omnia M: 300 euróért?

Farkas Norman - 2012. május 15.

A koreai gyártó nemrég bemutatott Windows Phone alapú újdonsága 300 eurós kezdőárral landolt Olaszországban. Ez az összeg kissé elnagyoltnak tűnik, ha a készülék tudását nézzük, s ha az árcédula sokáig változatlan marad, akkor nem állhat túl fényes jövő az Omnia M előtt.

A Samsung múlt héten leleplezett, 1GHz-es processzorral, 384MB RAM-mal és 4GB belső tárhellyel szerelt okostelefonja máris megérkezett Olaszországba. Mivel egy viszonylag szerény hardverrel megáldott mobilról van szó, ezért arra számítottunk, hogy kedvező áron lehet majd hozzájutni. Tévedtünk.

A Windows Phone 7.5 rendszer köré épülő kütyüért 300 eurót kell kicsengetni, mely a platform erősségeit (25GB SkyDrive tárhely, gyors, dinamikus működés és jó optimalizáltság), az 5 megapixeles fő-, illetve VGA előlapi kamerát, a HSDPA adatátviteli képességet és a 4 colos Super AMOLED érintőképernyőt figyelembe véve is soknak tűnik érte.

Valószínűleg idővel lejjebb megy a telefon ára, mivel nála olcsóbban beszerezhető a hasonló képességű, sőt ingyenes navigációt tartalmazó Nokia Lumia 710.

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Samsung, Windows Phone 7
Vissza