A WayteQ benevez a 8”-es kategóriába is - xTAB-80

Kütyü Magazin - 2012. június 28.

Megérkezett a közelmúltban bejelentett nemzetközi megállapodás újabb gyümölcse, az xTAB-80 táblagép. A RAmos és a WayteQ együttműködésének köszönhetően a táblagép még praktikusabb külsőt kapott és a hazai piacon különlegesnek mondható 8 hüvelyk képátlójú kijelzővel, valamint az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik.

A múlt héten piacra került kisebb testvéréhez (xTAB-70w) hasonlóan a WayteQ xTAB-80-at is Amlogic 8726-M3 Cortex A9 1GHz processzor hajtja, és  Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít rajta szolgálatot.

A WayteQ legújabb táblagépe még különlegesebb kidolgozást és külsőt kapott a RAmos Digital Technology-val kötött együttműködésének köszönhetően, miközben ár-érték arányban kiváló választást jelent, legyen szó a legfontosabb irodai feladatok ellátásáról vagy szórakozásról.

A 8 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel szerelt gép mindössze 1 cm vastag, súlya pedig  45 dkg, az internetelérést Wi-Fi csatlakozó mellett külső 3G modemmel is lehetővé teszi. A WayteQ xTAB-80 512 MB RAM-mal és 8GB belső memóriával lett felszerelve, mely 32GB-ig bővíthető.

A WayteQ xTAB-80 táblagép bruttó 44 900 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható Magyarországon.

Kulcsszavak: RAmos Digital, WayteQ
Vissza