Sharp Aquos SL IS15SH - Okos csúszka

Farkas Norman - 2012. július 5.

A Sharp legújabb Aquos mobiljáról ránézésre a régi idők csúszkás "butamobiljai" jutnak eszünkbe, ám a látszat csak: az SL IS15SH egy vérbeli okostelefon, friss Android rendszerrel és ütős felszereltséggel.

A japán gyártó úgy döntött, hogy újra divatba hozza a kiveszőben lévő szétcsúsztatható mobilokat, így előrukkolt hazájában az Aquos SL IS15SH modellel.

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató kütyü meghatásáról egy 1,4GHz-es egymagos processzor gondoskodik, melyet 4GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely egészít ki. A telefon emellett fizikai, T9 bevitelt támogató gombsort, GPS, WLAN és Bluetooth modult, 1430mAh kapacitású akkumulátort, valamint 8 megapixeles hátlapi- illetve 0,3 megapixeles előlapi kamerát kapott. A több színben megjelenő, kellemes külsejű mobiltelefon előlapján egy 3,7 colos qHD (960 x 540 pixel) érintőképernyő terül el.

 

 

Szeretnél egy Sharp Aquos SL IS15SH-t? Ez esetben sajnos rossz hírünk van, mert a készülék kizárólag a japán KDDI szolgáltató kínálatában lesz elérhető, holnaptól.

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Sharp, KDDI
Vissza