Sony Xperia S újratöltve: LT26ii Xperia SL

Farkas Norman - 2012. július 6.

A Sony az Xperia S felturbózott változatán dolgozik, mely erősebb processzorral rendelkezik. A jelenség nem szokatlan a Japán gyártónál, hiszen anno az Xperia arc S-t is a szimpla arc tuningolt verziójaként ismerhettük meg.

A Sony gőzerővel dobja piacra az újabbnál újabb modelleket, melyek közt felső kategóriás nagyágyút és belépő szintű kütyüt is találunk. A gyártó ezek mellett a korábbi modellek ráncfelvarrt verzióival is készül, ilyen például a nemrég leleplezett Xperia neo L, vagy a most lebuktatott Xperia SL.

Az LT26ii kódnevű Xperia SL-re az indonéz hírközlési felügyelet adatbázisában bukkantak rá. A készülékről egyelőre nem sokat lehet tudni, egyelőre csak annyi tűnik biztosnak a létezésén kívül, hogy nem az Xperia S-ben található, 1,5GHz-es duplamagos Qualcomm MSM8260 processzor duruzsol benne, hanem egy felhúzott órajelű Snapdragon S3, vagy egy MSM8960 Snapdragon S4. Nagyobb kaliberű változások bizonyára nem lesznek a készülékben, legalábbis az elődmodellétől alig eltérő jelölés erre enged következtetni.

 

 

 

[Forrás: XperiaBlog]

 

 

Kulcsszavak: Sony, Xperia
Vissza