Fujitsu STYLISTIC Q702: „kettő az egyben” tábla- és noteszgép

forrás Prim Online - 2012. július 18.

A Fujitsu bemutatta mobil üzleti felhasználóknak szánt, kompromisszumoktól mentes eszközét, a STYLISTIC Q702 hibrid táblagépet. A billentyűzet nélküli tabletek által kínált kényelmes tartalomfogyasztást az akkumulátort is tartalmazó, teljes méretű noteszgép-billentyűzet praktikus képességeivel ötvöző Fujitsu STYLISTIC Q702 tábla- és noteszgépként is használható.

Az új hibrid táblagép gazdájának több nem kell külön táblagéppel és noteszgéppel zsonglőrködnie munka közben. A különálló táblagépek sokoldalúságát nyújtó STYLISTIC Q702 az opcionális billentyűzet csatlakozatásával egyszerűen noteszgéppé alakítható.

Kis súly, nagy teljesítmény és biztonság
A STYLISTIC Q702 a mobilitás és a produktivitás tökéletes egyensúlyát testesíti meg. Egész napos munkavégzést tesz lehetővé tetszőleges helyszínről, külső áramforráshoz történő csatlakozás nélkül – a billentyűzetbe épített második akkumulátornak köszönhetően. Kijelzője még közvetlen napsütésben is jól használható; opcióként beágyazott módon támogatja a 3G/UMTS vagy 4G/LTE mobil adatátvitelt. A napi használattal járó ütődésektől és karcolódástól könnyű, mégis tartós mangéziumborítás védi. Billentyűzet nélkül a hibrid táblagép súlya mindössze 850 g.

A rendszer fejlett biztonsági képességekkel rendelkezik: biometrikus ujjlenyomat-érzékelő, Computrace támogatás, merevlemez- és BIOS-jelszó, beágyazott TPM modul , Intel Anti-Theft Technology, és harmadik generációs Intel Core i3 vagy i5 processzor, opcionális Intel vPro technológiával.

 



Újratervezett LIFEBOOK T-sorozatú átalakítható táblagép
A Fujitsu szintén ma mutatja be népszerű LIFEBOOK T902 átalakítható táblagépe újratervezett verzióját, amely a táblagépénél nagyobb teljesítményt igénylő mobil felhasználókat veszi célba. A több mint 20 táblagép-generáció tervezése során felhalmozott tapasztalatokat hasznosító új LIFEBOOK T-sorozat multi-touch támogatást nyújtó kettős digitalizálóval egyszerűsíti a navigálást az új, keret nélküli kijelzőn. Az új LIFEBOOK könnyebb és vékonyabb a korábbi modelleknél és kategóriájában egyedülálló teljesítményt nyújt – az olyan ötletes jellemzőkkel, mint pl. a két irányba elfordítható kijelző.

A STYLISTIC Q702 jellemzői
·    Billentyűzet-dokkolóállomás négycellás akkumulátorral és bővítőportokkal – pl. LAN (RJ-45) és külső kijelző csatlakoztatásához
·    LED-es háttérvilágítású, IPS paneles, tülkröződésmentes HD multi-touch kijelző (11,6”) kettős digitalizálóval, tollalapú és ujjal történő adatbevitelre optimalizálva
·    USB 2.0 és 3.0, HDMI, SD/SDHC bővítőportok a táblagépen
·    A 3G/UMTS vagy 4G/LTE mobil szélessávú technológia opcionális támogatása (régiónkénti eltérésekkel)
·    Gyorsulásmérő, giroszkóp, magnetométer és környezetifény-érzékelő
·    Webkamera elöl és hátul, két mikrofonnal a videokonferenciákhoz
·    256 GB (non-FDE) és 128 GB (FDE) max. kapacitású merevlemez
·    Intel HD Graphics 4000
·    4GB DDR3 alaplapi memória

Ár és piaci bevezetés
A STYLISTIC Q702 szeptembertől kapható a CEMEA & I régióban, azon belül Magyarországon is. Ajánlott listaára 1099 euró. A LIFEBOOK T902 augusztusban kerül piacra

Vissza