Nem lesz 64 gigás Samsung Galaxy S III [Frissítve]

Farkas Norman - 2012. július 18.

A dél-koreai gyártó csúcsmodelljének legütősebb verziója, azaz a 64GB tárhellyel szerelt Galaxy S III nem kerül forgalomba az Egyesült Királyságban, s nem kizárt, hogy egyéb régiókban sem találkozhatnak vele a felhasználók.

Májusban, a Galxy S III bemutatásakor a Samsung azt vetítette előre, hogy a masina tárhelyét tekintve három verzióban kerül forgalomba: 16-, 32- és 64 gigabájtos formában. Sajnos úgy tűnik, hogy csak két variáns landol a brit piacon.

Egy kíváncsi felhasználó érdeklődött a brit Expansys-nél a Galaxy S III 64GB-os verziójáról, s a kereskedő elárulta neki, hogy a Samsung nem dobja piacra a készüléket a szigetországban.

Nem tudni, hogy a legnagyobb háttértárral szerelt S III csak a szigetországban, vagy más országokban is betiltásra került-e a gyártó részéről, de ez utóbbi lehetőség valószínűbb, hiszen a kisebb tárhellyel rendelkező S III mobilok memóriája olcsón bővíthető microSD kártyával, így a 64 gigás modell nem lett volna túl kelendő a júzerek körében.

UPDATE: Az Android Central kutatott egy kicsit a rejtélyes Galaxy S III 64GB után, s kiderült, hogy a készülék csak valamikor 2012 második felében jelenik meg, s nem világszerte, hanem csak bizonyos régiókban. Sajnos azt nem tudni, hogy pontosan hol bukkan fel a modell, de az már biztos, hogy a gyártó nem vette ki portfóliójából, egyszerűen csak lésőbb érkezik.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: Samsung, Galaxy
Vissza