Még idén debütálhat a Samsung 11,6 hüvelykes táblagépe

Farkas Norman - 2012. augusztus 1.

A The Verge információi szerint ebben az évben fog bemutatkozni a Samsung óriástáblagépe, melynek előlapján egy 11,6 hüvelykes, 2560 x 1600 képpont megjelenítésére alkalmas érintőképernyő terül el.

A dél-koreai gyártó 11,6 colos megjelenítővel bíró táblagépe tavaly decemberben került a pletykák kereszttüzébe, s az a hír járta, hogy a februári Mobile Wolrd Congress során fog bemutatkozni. Ez azonban elmaradt, így továbbra is fel-felbukkan egy-egy mendemonda a jövevényről.

A The Verge forrásai szerint a méretes nettábla még idén piacra fog kerülni, ugyanis a Samsung 2012-es portfoliójának részét képezi. Ezzel fel is merül a kérdés, hogy vajon mire várt a gyártó, és miért nem rukkolt elő a készülékkel már februárban? Bizonyára azért maradt el a korai leleplezés, mert a kütyü kijelzője még nem volt kész a sorozatgyártásra, ugyanis az nem csak nagy, hanem borzasztóan nagy felbontású is - a hírek szerint 4 megapixeles, azaz 2560 x 1600 képpont megjelenítésére képes.

Vajon a jövő hónapban reflektorfénybe kerülő Galaxy Note II mellett a "nagyképű" Samsung táblagép is a nagyközönség elé tárulhat? Hamarosan kiderül.

 



 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Samsung
Vissza