Elkészült a négymagos processzorral és 2GB RAM-mal szerelt Galaxy Note 10.1 első reklámfilmje

Kütyü Magazin - 2012. július 25.

A Samsung egy félperces felvételben mutatja be, hogy a jegyzetelésre és diagramrajzolásra is kiválóan alkalmas Galaxy Note 10.1 milyen jól jöhet az üzleti életben. A videó csak hab a tortán, ugyanis a napokban megerősítést nyertek a készülék hardveres változásaira irányuló pletykák, melyek szerint 2GB RAM és négymagos, 1,4GHz-es Exynos processzor teljesít benne szolgálatot.

A Samsung már februári Mobile World Congress alkalmával bemutatta a Galaxy Note 10.1-et, ám az még mindig nem jelent meg a piacon. Úgy tűnik, hogy már nem kell sokat várnunk a tabletre, hiszen már elkészült az hivatalos reklámfilmje, továbbá egy koreai egyén máris hozzájutott egy fehér példányhoz.

A kósza koreai készülék dobozáról kiderült, hogy egy 1,4GHz órajelű, négymagos Samsung Exynos processzor és 2GB RAM található benne a februárban beharangozott kétmagos CPU és 1GB RAM helyett, így megerősítést nyertek azok a mendemondák, melyek szerint a gyártó a hardveres ráncfelvarrás miatt halasztotta el a Note 10.1 piacra dobását. Persze felmerül a kérdés, hogy az alábbi képről leolvasható adatok csak a koreai Note 10.1-re vonatkoznak, vagy a kütyü nemzetközi piacra szánt változatára is érvényesek. Reméljük, hogy az utóbbi feltevést tükrözi a valóság.

 

 

A lent látható rövid reklámfilm azt mutatja be, hogy a Note 10.1 nyújtotta kivételes beviteli lehetőségeket miként aknázhatjuk ki az üzleti életben. Valószínűleg több hasonló, különböző életterekre vonatkozó verzióban is érkezik reklám a táblagéphez a közlejövőben.

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Note, Galaxy, Samsung
Vissza