Augusztus 15-én mutatkozik be a Galaxy Note II?

Farkas Norman - 2012. július 24.

A BGR információi szerint nem kell augusztus végéig várnunk a Galaxy Note II leleplezésére, ugyanis a várva várt újdonság már a hónap közepén bemutatkozhat.

A BGR bennfentes informátora azt állítja, hogy a Samsung egy sajtóeseménnyel készül augusztus 15-re, s a rendezvényen a Galaxy Note utódját, a Note II-t fogja bemutatni a nagyközönségnek.

A dél-koreai gyártó valóban közölte néhány napja, hogy sajtóeseményt tart az említett dátumon, ám ennél több információt - például, hogy mi lesz a rendezvény tárgya - nem árult el.

Kicsit korábban az a hír járta, hogy a Galaxy Note II elődjéhez hasonlóan az augusztus 30-án kezdődő IFA kiállításon fog bemutatkozni, méghozzá az LG konkurens megoldásával, az Optimus Vu 2-vel egyszerre. Elképzelhető, hogy épp amiatt döntött úgy a nagyobbik koreai cég, hogy néhány héttel előbbre hozza saját modelljének bemutatóját, melyen kizárólag "ő" lesz reflektorfényben.

Az eddigi adatok szerint egyébként 5,5 hüvelykes érintőképernyővel, négymagos Exynos processzorral és az első Note-nál vékonyabb kialakítással érkezik a Galaxy Note II.

 


 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Samsung, Galaxy, Note
Vissza