Motorola Droid RAZR M 4G LTE: fehér színben is

Kütyü Magazin - 2012. augusztus 30.

A napokban lebukott a Motorola XT907 kódnevű okostelefonja, melyet az amerikai Verizon Wireless szolgáltató Droid RAZR M 4G LTE néven értékesít majd. A masina két legizgalmasabb újítása az LTE támogatás és a kétmagos Snapdragon S4 processzor használata, ám ez nem minden, ugyanis kiderült, hogy nem csak feketében, hanem fehér köntösben is megjelenik a piacon.

A Motorola nagyjából ugyanazt játsza az androidos RAZR szériával, mint amit anno a V3-mal: sorra dobja piacra az egymástól alig különböző változatokat. A Verizon Wireless kínálatában debütáló Droid RAZR M 4G LTE nevében vélhetően a középkategóriát (mid-range) jelöli az M betű, egyébként a RAZR XT907 típusú kiadását rejti a beszédes elnevezés.

A készülék 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású, Gorilla Glass 2-vel védett (qHD) Super AMOLED érintőképernyővel, 1,5GHz-es, kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 processzorral, 8 megapixeles, 1080p HD videók rögzítésére alkalmas fő- és 3 megapixeles előlapi kamerával, 1GB RAM-mal, 8GB belső tárhellyel, microSD kártyahellyel, NFC, GPS, WiFi és Bluetooth modullal, továbbá LTE támogatással rendelkezik. A RAZR M fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot, melynek vezérlőgombjai nem külön érintőgombokon, hanem a kijelzőbe integrálva jelennek meg (ahogy a Galaxy Nexus esetében). A hátlapon kevlár fogadja a felhasználót, ahogy az XT910 Droid RAZR és RAZR MAXX esetében is.

A fenti leírásból kiderül, hogy az XT907, azaz Droid RAZR M-et nagyjából csak a 4G LTE támogatás, a magasabb órajelű, erősebb processzor és az NFC modul különbözteti meg korábbi társaitól.

A masina tehát nem tűnik nagy dobásnak, viszont kiderült, hogy fehér változatban is tiszteletét teszi a piacon, mely megjelenésével sokakat levehet a lábáról.

Várhatóan a Motorola szeptember 5-én megrendezésre kerülő sajtóeseményén lepleződik le a jövevény, várható ára egyelőre ismeretlen.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza