Már biztos: október 23-án Apple sajtóesemény

Farkas Norman - 2012. október 17.

Az Apple kiküldte a meghívókat az október 23-án megrendezésre kerülő sajtóeseményére, melyen a várakozások szerint az iPad mini fog bemutatkozni.

Már biztos, hogy október 23-án újabb Apple készülék kerül bemutatásra, ugyanis az amerikai vállalat kiküldte az eseményre szóló meghívókat a szaksajtó számára. A kérdés már csak az, hogy a gyártó milyen újdonsággal fogja elkápráztatni a közönséget.

A várakozások szerint az iPad minit üdvözölhetjük majd, mely az eddigi pletykák szerint 7,85 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel és kedvező árral érkezik, hogy a konkurensek hasonló termékeit (Asus Nexus 7, Amazon Kidle Fire HD) megszorongassa. Az Apple időzítése nem is lehetne jobb, hiszen nyakunkon vannak az ünnepek, melyek alatt egy pénztárcabarát újdonság eladási rekordokat döntögethet.

Nemrég napvilágra kerültek olyan információk, melyek szerint 229 euróról indul a fekete és fehér színben megjelenő masina ára, s összesen 16 változat közül választhatunk attól függően, hogy 8, 16, 32, vagy 64GB tárhellyel ellátott, illetve WiFi only, vagy SIM foglalattal szerelt kiadásra vágyunk. Az AppleInsider forrásai szerint viszont 12 variáns kerül piacra, melyek között LTE támogatással felvértezett modellek is helyet kapnak.

Ha 23-án valóban az iPad miniről hullik le a lepel, akkor végre lejár a találgatások ideje, de gondolj csak bele, milyen meglepő lenne, ha egy másik kütyüt mutatna be az Apple!

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: iOS, mini, Apple, iPad
Vissza