Microsoft: 2013-ban érkezik a Windows Phone 7.8

Farkas Norman - 2012. november 29.

A Microsoft hivatalosan megerősítette, hogy csak 2013 elejére várható az előző generációs Windows Phone modellek várva várt frissítése.

Már korábban felröppent a pletyka, hogy csak jövő évben számíthatunk a Windows Phone 7.8-ra, ám a napokban megjelent videó - melyen egy, az új rendszert futtató Lumia 510 készüléket láthattunk - tömegekben ébresztette fel a reményt afelé, hogy korábban megjelenik az update. Nos, a Microsoft, pontosabban Terry Myerson, a Windows Phone részleg alelnöke egy csapásra eloszlatta a felhasználók ábrándjait, ugyanis hivatalosan megerősítette, hogy csak 2013 elejére várható a frissítés. A WP7.8 késői premierjével valószínűleg arra akarja ösztönözni a Microsoft a júzereket, hogy váltsanak WP8-ra.

Terry Myerson egyébként nem csak a rossz hírt közölte, hanem azt is elárulta, hogy ő maga már használt egy Nokia Lumia 900 mobilt, melyen a WP7.8 különböző tesztverziói futottak, s úgy érezte a friss rendszer rengeteg újdonsága miatt, hogy egy teljesen más készüléket használ - természetesen pozitív értelemben.

 

 [Forrás: Unwired View]

Vissza