ASUS Echelon Camo Edition headset játékosoknak

forrás: Prím Online - 2012. december 5.

Az ASUS tovább bővíti a PC-s játékosoknak szánt személyi audioeszközeinek választékát: bemutatkozik az Echelon Camo Edition headsetet. A játékokban és a valódi katonai ruházatnál is népszerű digitális álcázóminták ihlette megjelenésű headset 50 mm-es neodímium mágnes hangszórója garantálja a nagy teljesítményű és pontos játékhangokat.

Ahogy azt már a neve is sugallja, az Echelon Camo Edition a legnépszerűbb játékfajta, az FPS-játékok izgalmát idézi. A szegmens számos vezető márkája lehetőséget ad a játékosoknak a fegyverek és egyéb felszerelések álcáinak és mintáinak személyre szabására; az Echelon Camo Edition is tiszteletben tartja ezt az irányt. Amikor a játékos felveszi, a headset a maga játékhoz illeszkedő kinézetével még hangsúlyosabbá teszi az álcázós irányvonalat. A digitális álcaminta szinte minden lövésznek ismerős elem, míg az elegáns fém oldallemezek agresszív karommintás totempajzsa arra utal, hogy az Echelon Camo Edition felhasználók verhetetlenek a játékban.


A stilizált katonai kinézeten túl a 268 grammos Echelon Camo Edition headset egy nagy teljesítményű audioeszköz, amelyben 50 mm-es, neodímiummágneses hangsugárzók működnek. Ezekkel jobban tájékozódhatnak a játékosok a hangok alapján, több információt kaphatnak a környezetükről, az ellenfelek megmozdulásairól és helyéről. A mély basszus eltéveszthetetlenül kihallható a zeneszámokból ugyanúgy, mint a robbanásokból, a szélesebb hangtartománynál pedig nagy segítség a kristálytiszta átvitel és a különlegesen alacsony torzítás, amihez az aranyozott csatlakozók nyújtanak további segítséget.

Az ASUS hangmérnökei olyan frekvenciaválasz-görbét akartak létrehozni, amely kifejezetten a játékokhoz van optimalizálva: még jobban visszaadja a lépések zaját, a fegyverdörrenéseket, még jobb térérzékelést kínál, nagyobb válaszkészségű, és általában is győzelemre segít. Ezzel párhuzamosan folyt az anyagok megkeresése és a kiterjedt vizsgálatok, hogy még a leghosszabb játékmenetek során is biztosítható legyen a teljes kényelem. A fület teljesen lefedő párnák átmérője 100 mm, és a bőrt különleges kezelésnek vetik alá, hogy megelőzzék a zsibbadást és az eszköz akár 30 decibelnyi külső zajt is kiszűrhessen. A precízen belőtt fejpánt optimális erővel kapaszkodik a legkülönfélébb fejformákon a laboratóriumi tesztek szerint. Az Echelon Camo Edition nagyszerűen illeszkedik és nem nyom, így még tovább tart a kényelem érzése.

A PC-s játékok szerelmeseinek igényeihez alkalmazkodva az ASUS betolható zajszűrő mikrofont készített az Echelon Camo Editionhöz a hangminőség további javítása érdekében. A kábelakadályok kiküszöböléséhez és a hangminőség későbbi romlásának megelőzésére a headsethez egy erős, 2,5 méteres fonott vezeték tartozik: a közösségi visszajelzések alapján a legtöbb játékos számára ez a tökéletes hosszúság. A vezetékbe épített vezérlők kényelmesen elérhetők, így a felhasználók anélkül állíthatnak a hangerőn a csata sűrűjében, hogy le kellene venniük a szemüket a képernyőről.

 

Kulcsszavak: játék, headset, Asus, ASUS
Vissza