Megérkezett a HTC One SV

Kütyü Magazin - 2012. december 11.

A HTC a mai napon bejelentette a One család legújabb tagját, a HTC One SV készüléket. A HTC One SV a 4G LTE sebességét, lenyűgöző, 5 megapixeles BSI kamerát és stúdióminőségű hangzást hoz a felhasználóknak, a HTC-től megszokottegyedi formába öltve.

A HTC hivatalosan bemutatta a One sorozat legújabb tagját, a 4,3 hüvelykes LCD-2 kijelzővel szerelt One SV okostelefont. A polikarbonát készülékházzal felvértezett újdonság 2013 januárjától lesz elérhető Magyarországon.

Az 1,2 GHz-es kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 processzort és a fejlett 4G/LTE adatátviteli technológiát használva a HTC One SV egyedülálló teljesítményt nyújt nagy felbontású videók streamelése, játék vagy multitasking esetén is.

A dokumentumok, fotók, alkalmazások tárolásáról a Dropbox és a SkyDrive integráció gondoskodik, ami – a Micro SD bővíthetőséggel együtt – akár 32GB-nyi helyet jelent, a meglévőn felül.

Az NFC és az Android Beam jóvoltából a telefon bizonyos tartalmait akár úgy is átküldhetjük egy másik, szintén NFC képes készülékre, ha hozzáérintjük.

A HTC One SV esetében is a One családtól megszokott  lenyűgöző kamera áll a felhasználók rendelkezésre. Az egy gombnyomásra történő sorozatfelvétel vagy a VideoPic üzemmód mellett a kedvezőtlen fényviszonyok sem jelenthetnek akadályt a kiváló minőségű fotók elkészítésében. A HTC One SV 5 megapixeles, hátlapi kamerával bír, valamint BSI szenzorral és f/2.0-s objektívvel, és támogatja az 1080p HD videó felvételt. Ezt egészíti ki az 1,6 megapixeles előlapi kamera, f/2.2-s objektívvel és BSI szenzorral felszerelve.

A kizárólag a HTC készülékein elérhető Beats Audio hangrendszer hozzájárul ahhoz, hogy a zenehallgatás igazi stúdió minőségű élményt jelentsen a felhasználóknak. A zeneszámok, albumok szinkronizálását és kezelését pedig az új HTC Sync Manager könnyíti meg.

További információkat a gyártó oldalán találsz a készülékről.

 

 

 

Vissza