Kapható az ASUS GeForce GTX 650-E grafikus kártya

Kütyü Magazin - 2013. február 1.

Az egész világon kapható a GeForce GTX 650-E – jelentette be ma az ASUS. A DirectX 11.1-kompatibilis grafikus kártya, amely beéri csupán az alaplapi (PCIe csatlakozón keresztüli) tápellátással, ideális az alacsony teljesítményű tápegységgel felszerelt asztali PC-khez.

Alaplapi tápellátás az egyszerűbb és környezetbarátabb bővítéshez

Az ASUS GeForce GTX 650-E gyors, könnyen elérhető bővítési lehetőséget kínál az NVIDIA 28 nanométeres GPU-technológiája iránt érdeklődő vásárlók számára. A PCI Express kártyahelyről megtáplálható, mindössze 60 W átlagos fogyasztású ASUS GeForce GTX 650-E ideális választás azok számára, akik anélkül kívánják feljavítani PC-iket, hogy új tápegységre ruháznának be. A folyamat így nemcsak egyszerűbb, de jóval olcsóbb is. Az 1 ill. 2 GB GDDR5 videomemóriával megvásárolható ASUS GeForce GTX 650-E-vel a modern PC-s játékok közepes-nagy részletességgel játszhatók, az 1080p Full HD felbontású videók pedig zökkenőmentesen játszhatók le.



Kiemelkedő stabilitás Super Alloy Power alkatrészekkel

Az ASUS GeForce GTX 650-E-ben exkluzív Super Alloy Power alkatrészek találhatók, amelyek csökkentik az áramveszteséget és a referencia GeForce GTX 650 kártyákhoz képest két és félszeresre növelik az élettartamot. A Super Alloy Power alkatrészek magasabb hőmérsékleteket és nagyobb terheléseket is kibírnak, mint a tápellátásban szokásosan használt alkatrészek: az egyedi, szilárdtest-kondenzátorok névleges élettartama például 50 ezer óra.

A por felgyülemlését megakadályozó és a borítás mögé behatoló szennyeződés mértékét csökkentő profilú ventilátorával az ASUS GeForce GTX 650-E olyan hűtési megoldást biztosít, amely hosszabb időn át is képes fenntartani az optimális hőleadást. Az ASUS vizsgálatai szerint ez a ventilátorforma akár 25 százalékkal képes megnövelni a kártya élettartamát a referencia GeForce GTX 650 grafikus kártyához képest.

Egyszerű túlhajtás a GPU Tweakkel

Az ASUS GeForce GTX 650-E még remekebb teljesítményre képes, ha a mellékelt GPU Tweak segédprogrammal együtt használják. A felhasználóbarát felületen egyszerűen módosítható a GPU és a memória sebessége, a feszültségek és a ventilátor fordulatszáma a túlhajtás logikus szabályozásához, illetve előre beállított teljesítményprofilok készíthetők és alkalmazhatók a különféle játékokhoz és alkalmazásokhoz a legjobb eredmény eléréséhez.

Elérhetőség és árak

Az ASUS GeForce GTX 650-E már az egész világon megvásárolható. A javasolt listaára 32 600 Ft az 1, illetve 39 000 Ft a 2 gigabájtos modell esetében. Az árak később változhatnak.

Vissza