Lencsevégen a Sony Xperia SP "HuaShan"

Farkas Norman - 2013. február 7.

Néhány újabb élőfotón csodálható meg a Sony hamarosan hivatalosan is bemutatkozó, középkategóriás mobilja. A "HuaShan" fejlesztői néven megismert Xperia SP ezúttal a tavaly bemutatott, hasonló formájú Xperia V társaságában mutatta meg bájait.

Hála az Android-Hilfe szemfüles embereinek, napvilágra került néhány újabb fotó a Sony felső-közép kategóriás jövevényéről, melyet eddig "HuaShan" néven ismertünk.

A tipikus "sony-s" dizájnelemekkel operáló mobil finoman lekerekített sarkokkal határolt házzal rendelkezik, melynek alsó széle igen vagányra sikerült, ugyanis átlátszó. Az alábbi képeken egy Xpieria V fekszik az újdonság mellett, s jól látszik, hogy milyen hasonlóságok és különbségek vannak a két modell között.

 

 

A friss hírek szerint a hamarosan hivatalosan is bemutatkozó készülék Xperia SP néven, de régiótól függően eltérő típusszámmal kerül az üzletekbe. Míg a C5302 és C5305 azonosítóval jelölt modellek HSPA+ modemet tartalmaznak, addig a C5303 már 4G LTE támogatással is büszkélkedhet.

Egyelőre ismeretlen a készülék részletes specifikációja, de az előzetes információk szerint kétmagos, 1,7GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 processzorral, Adreno 320 GPU-val, valamint 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőképernyővel és kizárólag szervizben cserélhető, azaz fixen rögzített akkumulátorral rendelkezik, fedélzetén pedig az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer fut.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza