Fotón a fekete HTC One

Farkas Norman - 2013. február 18.

Nemrég szürke köntösben láthattuk a HTC holnap bemutatkozó csúcsmodelljét, most pedig a fekete változatról jelent meg egy sajtófotó.

Az Egyesült Államokban és Európában is február 19-én, azaz holnap hullik le a lepel a tajvani gyártó idei nagy dobásáról, melyet HTC M7, illetve One néven ismernek szaksajtót követő felhasználók.

A One-ról gyakorlatilag minden kiderült a hivatalos bemutató előtt. Először a jövevény technikai felszereltsége vált egyértelművé, majd külső megjelenése és várható ára is napvilágot látott.

A 4,7 hüvelykes Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású érintőképernyővel, négymagos Qualcomm Snapdragon processzorral, 2GB RAM-mal és 13 megapixeles "ultrapixel" kamerával felvértezett csúcsmodellt nemrég ezüstszürke árnyalatban láthattuk egy sajtófotón, mely az @evleaks jóvoltából vált nyilvánossá. Most előkerült egy újabb, szintén hitelesnek tűnő kép, amelyen az újdonság fekete verzióját csodálhatjuk meg.

Kíváncsian várjuk a HTC holnap megrendezésre kerülő sajtóeseményeit, melyeken egyrészt megerősítést nyerhetnek az előzetes információk, másrészt kiderülhet, hogy mely régiókban mikortól lesz megvásárolható a készülék.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza