HTC G2 – Sense 5 kezelőfelülettel?

Farkas Norman - 2013. február 14.

Felbukkant egy képernyőfotó a neten, mely a még be sem mutatott HTC G2 mobilról származik, s a szintén leleplezésre váró Sense 5 kezelőfelületbe nyújt bepillantást.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a HTC az M7 és az M4 mellett egy G2 nevű, belépőszintű okostelefonnal is készül. Míg az M7 az abszolút felsőkategóriában indul és az M4 a középmezőnyt veszi célba, addig a G2-t a legalsó árszegmensbe szánja a gyártó, így igen furcsa lenne, ha a Sense kezelőfelület legfrissebb, 5-ös verziója teljesítene rajta szolgálatot.

Nos, furcsaság ide vagy oda, az alábbi képernyőfotó arra utal, hogy a HTC meg tudta oldani, hogy a vadonatúj kezelőfelület elszaladjon a G2 harmatos hardverén, ami az előzetes információk szerint egy 1GHz-es, egymagos processzorból, 512MB RAM-ból, 4GB belső tárhelyből, microSD kártyafoglalatból, 1400mAh kapacitású akkumulátorból, 5 megapixeles hátlapi kamerából és egy 3,5 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású érintőképernyőből tevődik össze.

 

 

A furcsaságot újabb hatványra emeli, hogy a HTC Sense 5 a pletykák szerint kizárólag bizonyos Android verziókon (vélhetően a 4.2 Jelly Beanen) képes futni, ám a G2 fedélzetén a nem éppen friss Android 4.0 Ice Cream Sandwich szaladgál majd.

Persze a fenti infókat hiba lenne készpénznek venni, hiszen a még nem nyertek hivatalos megerősítést. Jó hír viszont, hogy már nem kell sokáig várnunk arra, hogy minden kiderüljön, ugyanis február 19-én hivatalosan is lelepleződik a HTC mobiltriója.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza