Acer Iconia W3 – Windows 8 hüvelyken

Farkas Norman - 2013. április 23.

Napvilágra került néhány fotó az Acer hamarosan megjelenő táblagépéről, mely a kisebb megjelenítővel szerelt Windows 8-alapú készülékek úttörője lesz. 

Az alábbi képeken látható kütyü nem más, mint a piac első kisebb kijelzővel szerelt Windows 8 rendszerű táblagépe. Az Acer gyártósorán készülő, Iconia W3 nyolchüvelykes megjelenítőt, 1,8GHz-es Intel Atom Z2760 processzort és 2GB RAM-ot tudhat magáénak, így nem csak kompaktabb, de gyengébb is lesz a platform jelenlegi képviselőinél, cserébe viszont kedvező árcédulát kap. Jó hír, hogy a készüléken tökéletesen futnak majd a normál rendszerre szánt programok, így a harmatos hardver nem megy a használhatóság kárára. Szintén üdítő információ, hogy QWERTY billentyűzetek és tokok is érkeznek az eszközhöz.

A Microsoft várhatóan a június utolsó hetében megrendezésre kerülő Bulid Konferencia során rántja le a leplet a Windows 8 új, a kisebb képernyők támogatását is magába foglaló frissítéséről, s az Acer üdvöskéje csak néhány hónappal később, szememberben landolhat a piacon.

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: Windows 8, Acer
Vissza