Fotón a Sony Xperia UL

Farkas Norman - 2013. május 17.

Lencsevégre kapták a Sony négymagos Snapdragon 600 processzorral meghajtott csúcsmobilját, mely az Xperia Z utódjaként mutatkozhat be.

Márciusban röppentek fel a pletykák a japán gyártó 5 hüvelykes megjelenítővel szerelt okostelefonjáról, melyet immár minden oldalról megcsodálhatunk a frissen kiszivárgott fotóknak köszönhetően.

Az képek forrása néhány, a korábbi pletykákat megerősítő technikai adatot is elárult a CNMO számára: az Xperia UL „motorházában” állítólag Qualcomm Snapdragon 600 chipset teljesít szolgálatot, amit 2GB RAM és 32GB belső tárhely egészít ki, a készülék energiaellátásért pedig egy 2300mAh kapacitású akkumulátor felel.

Találgatások szerint az Xperia UL a japán KDDI szolgáltató exkluzív mobilja lehet, de az is elképzelhető, hogy japán premierje után a nemzetközi piacon is elérhető lesz az újdonság.

A frissebb és gyorsabb hardver miatt az Xperia Z utódjának is tekinthetnénk a jövevényt, ám tudjuk, hogy készül a szintén Snapdragon 600 meghajtású Xperia i1, mely szintén betöltheti ezt a szerepet.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza