HTC One a Telenornál

Kütyü Magazin - 2013. május 23.

Május 24-től kapható a Telenornál a HTC One, amely akár már 0 forintért megvásárolható a szolgáltató tavaszi akciója keretében. A továbbfejlesztett hangszóróknak, a tűéles képeket készítő UltraPixel kameratechnológiának és a kezdőlapon egyénileg szerkeszthető hírfolyamnak köszönhetően az egyik legtöbb újdonsággal rendelkező okostelefon.

A tajvani gyártó legújabb csúcskészüléke több forradalmi multimédia-újítással is szolgál. A Boomsound funkció beépített erősítőjének, valamint a két sztereó hangszórónak köszönhetően a telefon kitűnő felhasználói élményt biztosít a zenerajongóknak, hogy torzításmentesen, akár a barátokkal együtt is élvezhessék kedvenc számaikat, például a Deezer több mint 20 milliós zenei kínálatából. A HTC One-on debütáló UltraPixel kamerának köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen tiszta és éles, full HD felvételek készíthetők. Új távlatokat nyit a mobilos fényképezésben a Zoe funkció megjelenése, melynek segítségével három másodperc alatt húsz fénykép rögzíthető, és akár zenei aláfestéssel ellátott sorozattá is összefűzhetők.

A multimédia funkciók mellett a gyártó egyedi Android felülete, a Sense is megújult. A letisztult 5.0-ás verziónak köszönhetően még egyszerűbbé válik a programok kezelése, a Blinkfeed kezdőlap pedig egy egyedi hírfolyammá szerkeszti a felhasználó közösségimédia-üzeneteit, naptárbejegyzéseit és más, tetszőleges forrásból származó híreket. A készülék sokoldalúságát mutatja, hogy a beépített infraportnak köszönhetően akár TV-távirányítóként is használható.   

A HTC-től már megszokott módon a legújabb csúcsmobil nemcsak funkcióiban, de külső megjelenésében is megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak. A megbonthatatlan alumínium készülékváz és a lekerekített formák révén a mindössze 143 grammos készülék tökéletesen belesimul a kézbe. A HTC One erejét a négymagos Qualcomm Snapdragon adja, amely az egyik legerősebb okostelefon processzor. 

A HTC One ezüst színben 2013. május 24-től már 0 forintért megvásárolható a Telenor üzleteiben meghatározott tarifacsomaggal, kétéves tarifamegtartás mellett. További információkat és készülékárakat ezen az oldalon találsz.

 

 

A HTC One főbb jellemzői

-Operációs rendszer: Android 4.1.2

- Kijelző: 4,7 hüvelyk, 1080 x 1920 pixel 

- Processzor: Qualcomm Snapdragon 600, négymagos, 1,7 GHz

- Memória: 32GB

- Kamera: fő kamera 4,1 MP, másodlagos kamera 2,1 MP

- Akkumulátor: 2300 mAh-s

 

 

Vissza