Szűrés

A(z) Ultrapixel kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a HTC One Max

2013. október 14. -

A HTC lerántotta a leplet a várva várt One Maxról. Az 5,9 colos Full HD kijelzővel szerelt prémium óriásmobil nem csak méret, hanem tudás frontján is túlmutat fél éve bemutatott testvérén.

Tovább

Bemutatkozott a HTC One Mini

2013. július 18. -

A HTC ma bemutatta a HTC One minit, amely a számos díjjal elismert és 181 országban bevezetett HTC One kompakt kiadása. A legújabb Android verzióval és a HTC Sense-szel felvértezett készülék a 4,3 hüvelykes HD kijelző és a kétmagos 1.4 GHz-es processzor mellett magáénak tudhatja a HTC One jellegzetes kialakítását valamint a HTC BlinkFeed, HTC Zoe, és HTC BoomSound funkciókat is.

Tovább

Hivatalosan is lelepleződött a HTC Butterfly S [Videó]

2013. június 20. -

A HTC tegnap bemutatta legújabb pillangóját, a Butterfly S-t. A készülék vastagabb és nehezebb lett elődjénél, cserébe viszont izmosabb akkumulátort kapott, s a HTC One izgalmas komponensei – például az UltraPixel kamera és a BoomSound hangszórók – is bekerültek a repertoárjába.

Tovább

Lencsevégen a HTC One mini

2013. június 6. -

Előkerült néhány fotó a HTC One kompaktabb változatáról. A Galaxy S4 mini elsőszámú kihívójának tekinthető jövevény testvére társaságában pózolt a kamerák előtt.

Tovább