Ilyen a HTC One Max

Farkas Norman - 2013. augusztus 5.

Előkerült egy fotó a HTC hamarosan debütáló csúcsmodelljéről, melynek „személyében” a One nagytesóját köszönthetjük majd. Az 5,9 colos kijelzővel szerelt One Max a nevéhez méltó külső megjelenést kapott.

A korábbi szivárgások után most egy újabb infóadag érkezett a tajvani gyártó bemutatásra váró nagyágyújáról, mely a One Max nevet kapta. Ezúttal fotó is érkezett a jövevényről, melyből látható, hogy a HTC is azt a taktikát követi, amit anno a Motorola, amikor számos hasonló kialakítású, ám tudás tekintetében eltérő modellel próbálta meglovagolni a V3 RAZR mobil sikerét. A tajvaniak esetében a One gerjesztette az erőteljes sikerhullámokat, amiket a gyártó eltérő méretű, de hasonló dizájnnal és anyaghasználattal megáldott kütyükkel – One Mini és One Max – próbál kiterjeszteni.

A HTC One kistesója, az olcsóbb, szerényebb felszereltségű One Mini nemrég be is mutatkozott a nagyközönségnek, ám az okostelefon-tablet hibridek kategóriájában induló, abszolút csúcskategóriás One Maxra még várnunk kell.

 

 

A legfrissebb infók szerint a Max működéséért egy négymagos, 2,3GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor felel, amit 2GB RAM, valamint microSD kártyával bővíthető, 16GB méretű belső tárhely, 2,1 megapixeles előlapi kamera, valamint optikai képstabilizátorral felvértezett UnltraPixel kamera egészít ki. A csupán 9,4 milliméter vastag telefon arca egy 5,9 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású megjelenítő képében manifesztálódik, mely révén a Szeptemberre várható Samsung Galaxy Note III phablet elsőszámú kihívójának ígérkezik. Az óriásmobil energiaellátását egy 3300mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, ami szerintünk nem hoz majd kiemelkedő üzemidőt, de képessé teheti a „nagyképű” masinát arra, hogy hozza az okostelefonoktól átlagosan elvárt, egy-két napos üzemidőt.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza