Fotókon a fehér Sony Xperia i1 Honami

Farkas Norman - 2013. augusztus 15.

Napvilágra került néhány fotó a Sony hamarosan bemutatkozó multimédiás csúcsmobiljáról. A fehér árnyalatban is piacra kerülő Xperia i1 Honamit ezúttal egy iPhone 5, illetve egy Xperia Z társaságában is lencsevégre kapták.

A legfrissebb infók szerint szeptember 4-én, az IFA szakkiállítás során mutatkozik be a japán gyártó 20,7 megapixeles hátlapi kamerával megáldott csúcsmobilja, a Honami fantázianéven ismertté vált Xperia i1.

Az ígéretes okostelefon fehér változatát immár néhány fotón is megcsodálhatjuk a Digi-Wo és az Xperia Blog jóvoltából. A vadonatúj élőfotók révén képet kaphatunk az Xperia i1 méretéről, hiszen egy iPhone 5 és egy Xperia Z társaságában is megmutatkozik. Az óriásmobil jóval nagyobb az iPhone 5-nél, s az Xperia Z-t is lepipálja. Ez nem minden, hiszen a készülék hátlapjáról készített fénykép egyértelműen megerősíti, hogy egy 20,7 megapixeles, 1/2.3 incses szenzorral megáldott – G lencsés – kamera került a fedélzetére, melyet a korábbi pletykákkal ellentétben xenon helyett szimpla LED villanó segít gyenge fényviszonyok között.

 

Xperia i1 és iPhone 5

Xperia i1 és Xperia Z


 

[Forrás: Unwired View]

Vissza