Készül az Alcatel One Touch Idol X utódja – One Touch N3

Farkas Norman - 2013. augusztus 26.

A friss hírek szerint már gőzerővel dolgozik a TCL az új, Kínán kívül is piacra kerülő csúcsmobilján, mely 5,7 hüvelykes, elképesztően vékony oldalsó kerettel határolt megjelenítővel érkezik.

Az Alcatel márkát birtokló, kínai TCL megállás nélkül dolgozik portfóliója bővítésén. A cég februárban mutatta be csúcsmobiljának Kínán kívülre szánt verzióját az Alcatel One Touch Idol X „személyében”, de máris készül boszorkánykonyhájában az utód, melyet anyaországában TCL N3, azon kívül pedig valószínűleg Alcatel One Touch N3 néven fog piacra dobni.

Egyelőre ismeretlen a felsőkategóriás jövevény tudáslistája, de az alant látható látványterv és néhány kiszivárgott infó szerint rendkívül vékony oldalsó kerettel határolt, 5,7 hüvelykes érintőképernyőt tudhat magáénak. Hála a szuperkeskeny kávának, az N3 mérete alig haladja meg az 5 colos kijelzővel szerelt Idol X-ét.

 

 

Mivel még hónapok lehetnek hátra az Alcatel One Touch N3 megjelenéséig, szinte biztosan számíthatunk további, a felszereltségéhez és külső megjelenéséhez kapcsolódó pletykákra a közeljövőben.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza