Szűrés

A(z) Apple kulcsszót tartalmazó cikkek

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

2019. szeptember 13. -

A Magyar Telekomnál és a Telenornál már a mai napról megrendelhetők a legújabb Apple modellek. Az eszközök szeptember 20-án kerülnek a boltok polcaira.

Kulcsszavak: Telekom, Apple, iPhone
Tovább

Az Apple bemutatta a legújabb iPhone 11 és 11 Pro készülékeket

2019. szeptember 11. -

Európai idő szerint Szeptember 10.-én este került megrendezésre az idei legnagyobb Apple rendezvény, ahol a gyártó minden évben bemutatja a legújabb telefonjait, iPhone telefontokjait és itt leplezik le az új okos-eszközöket is, például az Apple watch-ot is, tudtuk meg a Phonebox.hu újságírójától. Ez az őszi bemutató a legfontosabb az Apple-nek és ezen mutatja be a legnagyobb újításait. Nem meglepő, hogy az elmúlt napokban hihetetlen mennyiségű pletyka is szárnyra kelt a még be sem mutatott iPhone 11 telefonokról és legújabb szolgáltatásokról.

Kulcsszavak: iPhone, Apple
Tovább

Apple termékekhez tervezett monitort mutatott be az LG

2019. augusztus 5. -

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

Tovább

Egy, ami mindent visz

2019. március 21. -

Te is sokszor szembesültél már azzal, hogy nincs elég port a laptopodon? Gyakran okozhat gondot munka közben, ha az egered mellett egy monitort is csatlakoztatnál a gépedre. Ha pedig még egy pendrive-ot vagy egy kártyaolvasót is használnál, még nagyobb fejtörést okozhat, hogy épp mit húzz ki. Az ilyen helyzetekre nyújt praktikus megoldást a Kingston Nucleum USB-C elosztó, amellyel egyszerre hét kiegészítő eszközt is csatlakoztathatsz újabb típusú MacBookodhoz* , így hatékonyabban dolgozhatsz és kimaxolhatod kreativitásodat.

Tovább