Szűrés

A(z) Apple kulcsszót tartalmazó cikkek

Közel hatszázezer lesz a csúcs iPhone ára

2018. szeptember 13. -

Bár még várni kell arra, hogy a magyar boltokban is megjelenjenek az iPhone XS-ek és rokonaik, már nagyjából tudni lehet, hogy itthon mibe fog kerülni egy szolgátatótól független új csúcskészülék.

Kulcsszavak: ár, Apple, iPhone XS, iPhone
Tovább

Jön az iPhone XR, XS

2018. szeptember 12. -

Nemrég ért véget az Apple szokásos szeptemberi termékbejelentő konferenciája a cég főhadiszállásán Cupertinóban, a Steve Jobs arénában. Ez az évenként megtartott rendezvény a legfontosabb az Apple-nek, és erre is készül a legtöbb újdonsággal. Itt leplezik le minden évben az új iPhone okostelefonokat és az egyre nagyobb sikernek örvendő Apple Watch-ot, és ezt tették az idén is.

Kulcsszavak: iPhone, Apple, Apple Watch
Tovább

Érkezik a Telenorhoz az új 9,7 hüvelykes iPad

2018. július 23. -

Már kapható a Telenor Magyarországnál az Apple Pencillel is használható, új 9,7 hüvelykes iPad. Az Apple eddigi legkedvezőbb árú iPadje minden korábbinál sokoldalúbb. A nagyméretű Retina kijelző, az A10 Fusion chip és fejlett szenzorai révén lenyűgöző kiterjesztett valóság (AR) élményt kínál; emellett egész napos akkumulátoros üzemidőt és páratlan hordozhatóságot nyújt.

Tovább

Nem fogy az új iPhone X

2018. január 4. -

A korábban felröppent híreket, miszerint az Apple csökkenti a legújabb okostelefonjának gyártási mennyiségét, úgy tűnik a karácsony és az újév elkezdésével több forrás is megerősíti.

Tovább