Szűrés

A(z) Qwerty kulcsszót tartalmazó cikkek

BlackBerry: csak QWERTY gombsoros modellek a felsőkategóriában

2014. január 9. -

A kanadai gyártó új vezérigazgatója elárulta, hogy a jövőben csak fizikai QWERTY gombsorral szerelt készülékekkel lesz jelen a felsőkategóriában, teljes érintőkijelzővel szerelt modellekkel pedig csak az alsó-, illetve középkategóriában találkozhatunk majd.

Tovább

Új QWERTY gombsoros Droid a láthatáron

2013. szeptember 13. -

Már alig hallani olyan okostelefon-újdonságokról, melyekben teljes fizikai QWERTY billentyűzettel ötvözik az Android rendszer előnyeit, ám korai temetni ezt a készülékkategóriát, hiszen a friss hírek szerint már javában készül a Motorola műhelyében a Droid 5.

Tovább

Új modell régi alapokon – BlackBerry 9720

2013. augusztus 14. -

A BlackBerry kicsit visszatérve a kezdetekhez új telefonnal készül. A készülék nem az új BB10, hanem a régebbi BB7 alapokon fut, ami az árban is tükröződik majd.

Tovább

Nokia Asha 210 – Csevegésre termett

2013. április 24. -

A finn gyártó ma reggel mutatta be legújabb Asha sorozatú mobilját, mely Lumia modelleket idéző dizájnnal, teljes QWERTY billentyűzettel, dedikált WhatsApp gombbal és integrált közösségi szoftverekkel áll azon felhasználók rendelkezésére, akik számára a kényelmes szövegbevitel és a közösségi oldalak instant elérése a legfontosabb.

Tovább