Szűrés

A(z) Viber kulcsszót tartalmazó cikkek

Az üzenetküldő alkalmazások segítenek elérni az Y és a Z generációt

2023. május 30. -

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

Tovább

A magyarok inkább felhívják az anyukájukat, mintsem napi több üzenetet küldenek

2023. május 5. -

Az anyák napja remek alkalom arra, hogy örömet szerezzünk az anyukáknak, és még jobban kifejezzük hálánkat odaadásukért és gondoskodásukért. Mivel az anyák napját a világ különböző országaiban másképp ünneplik, a Viber szerette volna megtudni a magyarországi felhasználóitól, hogy ez a fontos nap hogyan jelenik meg náluk a platformon történő kommunikációban.

Tovább

5 digitális tipp a kiskereskedők és az e-kereskedelemben dolgozók számára

2023. április 26. -

A mai, rendkívül versenyorientált e-kereskedelmi környezetben a kiskereskedőknek minden rendelkezésükre álló eszközt fel kell használniuk ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek vásárlóikkal, növeljék az eladásokat, és felülmúlják versenytársaikat. Vessünk közelebbi pillantást arra, hogyan használhatják ki a vállalkozók a digitális és technológiai lehetőségeket az e-kereskedelemben! 

Tovább

Új Viber funkció segíti a tárhelykezelést

2023. február 23. -

Rakuten Viber, az üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bejelentette új tárhelykezelési funkcióját, amellyel a Viber felhasználói kényelmesen ellenőrizhetik, és szükség esetén felszabadíthatják tárhelyüket. A korlátozott szabad hellyel rendelkező felhasználók hatékonyabban használhatják majd a Viber alkalmazást.

Tovább